Automatyka do bram
Samochody, motory, quady, off-road, tuning, projekty, swapy.
- Napoleon_80
Automatyka do bram
Post autor: Napoleon_80 »
Interesuje mnie automatyka do bram, zależy mi głównie na bramie wjazdowej. Przydałyby mi się jakies napędy turbo, tak żeby brama otwierała się naprawdę szybko, bo mieszkam przy takiej ulicy że bezpieczniej jest jak najszybciej wjechać na posesję. Polecicie mi coś sprawdzonego? Najlepiej z montażem od razu
Re: Automatyka do bram
Post autor: Semil »
A jaki masz rodzaj bramy - przesuwana, czy skrzydłowa? To jest jeden z kluczowych aspektów podczas wyboru siłownika
I nie zwracaj uwagi na prędkość działania, tylko na to żeby system działał dobrze w każdych warunkach, nie zacinał się i był bezproblemowy. Dlatego sprawdź sobie siłowniki od BFT. A ruchem na ulicy się nie przejmuj, wystarczy odpowiednio zasygnalizować manewr i poczkać aż będziesz mogła go bezpiecznie wykonać. Pośpiech jest złym doradcą na drodze
I nie zwracaj uwagi na prędkość działania, tylko na to żeby system działał dobrze w każdych warunkach, nie zacinał się i był bezproblemowy. Dlatego sprawdź sobie siłowniki od BFT. A ruchem na ulicy się nie przejmuj, wystarczy odpowiednio zasygnalizować manewr i poczkać aż będziesz mogła go bezpiecznie wykonać. Pośpiech jest złym doradcą na drodze
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy