Brama garażowa - nowy napęd

Samochody, motory, quady, off-road, tuning, projekty, swapy.
Awatar użytkownika
Janusz-94

Brama garażowa - nowy napęd

Post autor: Janusz-94 »

Chcę w najbliższym czasie wymienić napęd w bramie garażowej, więc szukam sprawdzonych systemów w dobrej cenie. Znajomy polecał mi firmę beninca.pl. Wy też uważacie, że warto inwestować w ich napędy?
Awatar użytkownika
Pafnucy

Re: Brama garażowa - nowy napęd

Post autor: Pafnucy »

Napęd do bramy od beninca.pl kupowałem także z polecenia i uważam, że lepiej nie mogłem trafić. System działa lekko i cicho, nie zacina się, ani razu nie miałem problemu z jakąkolwiek awarią. Po prostu napęd wart swojej ceny ;)
kropek

Post autor: kropek »

Bramę już wybrałam. Jest tych ofert trochę muszę przyznać. Co do napędu to wiadomo, wygodne takie rozwiązanie. Moja jest z firmy Joniec, tak samo jak ogrodzenie. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ taka całość jest. Ogrodzenie jest modułowe z przęsłami panelowymi i do tego brama i furtka panelowa. Super, że z jednej firmy wszystko.

parafia miłosierdzia w brzesku
Awatar użytkownika
mruczka8

Post autor: mruczka8 »

Postaw zatem na automat do bramy od firmy https://www.somfy.pl/produkty/bramy-i-a ... y-wjazdowe to pewność jakości na najwyższym poziomie. Dzięki temu masz pewność, że wszystkie elementy zostaną przygotowane z należytym pomysłem, a także będą spełniać wszelkie oczekiwania. To technologia, która wpisuje się we wszystkie możliwości.
Michałek3

Post autor: Michałek3 »

Warto przede wszystkim stawiać na sprawdzone firmy. W tej kwestii jest to bardzo ważne – nikt nie chce niespodzianki, gdy nagle się okaże, że popsuje się napęd. Akurat tutaj znam jedno miejsce, które wart jest polecenia – https://dwd.pl/:) Zobacz sobie ich ofertę.
ODPOWIEDZ