Elektryka

Samochody, motory, quady, off-road, tuning, projekty, swapy.
Awatar użytkownika
BozenaWieczorek

Elektryka

Post autor: BozenaWieczorek »

Cześć,

Planuję remont salonu. Możecie polecić mi jakiś tani sklep elektryczny? Najlepiej online, żebym nie musiała jeździć ...
Awatar użytkownika
JakubNowakowski

Re: Elektryka

Post autor: JakubNowakowski »

Hej,

My z żoną podczas remontu na początku roku kupowaliśmy sporo rzeczy w sklepie dlaelektrykow.pl. Zajrzyj tam, mają bardzo bogatą ofertę produktów. Myślę, że z zakresu elektryki znajdziesz wszystko co potrzebujesz do remontu
Awatar użytkownika
kolaz90

Post autor: kolaz90 »

Myślę, że wybór gniazd i wyłączników nie jest łatwy szczególnie dla osoby, która nie ma wiedzy na ten temat. Obecnie jednak online można kupić wyłączniki światła sklep internetowy Eltech ma ciekawą ofertę. Warto zainwestować w dobrej jakości wyposażenie we własnym domu. Meble i dodatki dekoracyjne to nie wszystko - równie ważnym punktem stylizacji są włączniki i wyłączniki światła, gniazda i inne produkty elektrotechniczne. Myślę, że warto zapoznać się z ich ofertą.
Awatar użytkownika
inaka

Post autor: inaka »

Obecnie na rynku dostępne są różne rodzaje gniazdek czy kontaktów i włączników. Ja wszystko zamawiałam na https://sklep.cseie.com.pl/. Tylko u nich znalazłam takie kontakty, jakie pasowały do mojego mieszkania. Mają duży wybór tego typu akcesoriów i moim zdaniem warto popatrzeć u nich.
ODPOWIEDZ