Gdzie kupic skuter?
Samochody, motory, quady, off-road, tuning, projekty, swapy.
- Klemek0
Re: Gdzie kupic skuter?
Na początek to wydaje mi się, że mógłby być fajny taki Barton Primo, masz tu o nim w sumie wszystkie informacje najważniejsze - http://motormania.com.pl/testy/motocykl ... osze-test/ w rozsądnej cenie a eksploatacja i paliwko tanio do niego wyjdą. Sąsiad takiego kupił i na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach.
- motocyklowo
Post autor: motocyklowo »
Ja proponuje poszukać na otomoto. Ja tam kupiłem swojego. Właśnie szukam plastiki do skutera i nie wiem gdzie kupić. Mieliście do czynienia ze sklepem MaxMoto?
- Maniek
A musi być nowy czy może być używany skuter? Ja ostatnio kupiłem synowi używany bo kosztował spooooro mniej. Zerknijcie sobie na oferty sprzedaży na portalu pokato.pl. Tam znajdziecie motory i skutery w różnych modelach i cenach. Moim zdaniem warto rozważyć zakup sprzętu używanego, tym bardziej jeśli ktoś dopiero zaczyna swoją przygodę ze skuterami.
- czekolada
A przeglądałeś już portale gdzie jest bezpłatne dodawanie ogłoszeń ? Bo ja w takich miejscach się rozglądnęłabym. Dlatego, że jest tam zawsze sporo ofert, praktycznie z całej Polski. Możesz więc trafić na coś opłacalnego dla siebie. No, chyba, że chcesz kupić typowo z jakiegoś salonu. To w sieci musisz sobie poszukać poszczególne firmy. Tak chyba będzie najłatwiej.
Post autor: arystoŚ »
Skuter jest super do poruszania się po mieście, mozecie uniknąć korkow no i szybko sie wszędzie dostac, ja coraz częściej o tym mysle by kupić skuter, brat ma i widze ze to fajna sprawa. zresztą teraz na skutery jest coraz większa moda, także jak mówiłem ja tez zastanawiam sie czy nie kupić sobie. Jakie nowe modele polecacie?
Post autor: idźikowski »
Pełna zgoda, skuter to doskonały środek transportu, ja jestem nim zachwycony. Tak jak piszesz nie stoję w korkach, bezproblemowo wszędzie dojeżdżam i często szybciej niż autem no i jak jest ładna pogoda to szczerze mówiąc nawet wolę skuter niż samochód, bo nie siedzę zamknięty w puszce. Kolejna sprawa że skuter jest bardziej ekonomiczny, szczególnie modele elektryczne i takie wam polecam. No i to idealny pojazd w czasach pandemii, jak nie macie auta to nie musicie korzystać z komunikacji miejskiej, skuterem dojedziecie sobie bezpiecznie gdzie trzeba. Co do konkretów to ja mam Amperi Pulse https://amperi.eu/sklep/skuter-amperi-pulse/ Ma fajną sportowa sylwetkę, jest zwroty i ma świetną prędkość, aż 90 km/h (5.5 kW), to zdecydowanie wyróżnia go spośród innych skuterów. Także jeśli szukacie szybkiego skutera (Pulse rozpędza się 55 km już w 5 sekund) ekonomicznego i ekologicznego to nie ma lepszego moim zdaniem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy