Jaki podnośnik dwukolumnowy do warsztatu

Samochody, motory, quady, off-road, tuning, projekty, swapy.
ŁukaszMis

Jaki podnośnik dwukolumnowy do warsztatu

Post autor: ŁukaszMis »

Witam!
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć coś więcej na temat tego jaki podnośnik dwukolumnowy warto będzie wybrać o udźwigu 3,5 - 4,0 tony. W budżecie do 10 tysięcy, czy nie uda się takiego znaleźć w tym budżecie jeśli chodzi o modele nowe. No i też będzie można sprawdzić jakieś testy na Youtube danego modelu?
TomaszOz

Re: Jaki podnośnik dwukolumnowy do warsztatu

Post autor: TomaszOz »

Przede wszystkim warto postawić na funkcjonalność i jednocześnie jakość wykonania sprzętu, aby służył latami w serwisie. Jeśli chcesz mieć lepszy przegląd opcji jakie pojawiają się na rynku to na pewno warto będzie zajrzeć do mastwell u których jest sporo dostępnych opcji w tym zakresie o dobrym udźwigu bo ponad 4 tony. Przykładem może być łączony górą mell pro 4T i mocą silnika 2,2KW.
zeborrPL

Post autor: zeborrPL »

Szczerze mówiąc ja się totalnie na tym nie znam, więc wolę Was posłuchać
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Okna
Vogieł

Post autor: Vogieł »

Zerknij sobie tutaj https://mastwell.plkategoria-produktu/p ... ukolumnowe bo masz większą ilość opcji do przejrzenia. DO 4.0 ton masz na przykład Mell Pro 4T z mocą silnika 2,2KW. Dlatego daj znać jak się zakup udał i na jakie rozwiązania się ostatecznie zdecydowaliście. Pozdrawiam!
miggzer03

Post autor: miggzer03 »

Ja tam się na tym w ogóle nie znam
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
materace
ODPOWIEDZ