Jakie ako ?

Samochody, motory, quady, off-road, tuning, projekty, swapy.
Awatar użytkownika
Lenon

Jakie ako ?

Post autor: Lenon »

Zimą mój akumulator dostał trochę po tyłku. Polecicie mi firmę, która produkuje lepsze modele, a nie, że po sezonie do wymiany?
Awatar użytkownika
Michasia

Re: Jakie ako ?

Post autor: Michasia »

Witaj w zimnym świecie ludzi nieposiadających garażu :) Też nas to dotknęło. I to oczywiście w najmniej odpowiednim momencie, gdy byliśmy w totalnym biegu. Mąż postanowił zamówić z internetu https://www.ceneo.pl/Akumulatory/Pojemnosc:110_Ah.htm . Wiem, że wybierał pomiędzy Centra a Bosch bo ponoć najlepsze firmy, a i cena przyzwoita
Awatar użytkownika
Misiek

Post autor: Misiek »

Ja się przekonałem do Bosha, ale umówmy się, że żaden akumulator, który dokupujemy nie będzie tak dobry, jak ten, który mamy od nowości. Jak już zmienimy akumulator, nie oczekujmy cudów. Jeśli zaś będziemy dbać o akumulator, to nawet jak samochód stoi pod chmurką, to akumulator daje radę. Pozdro
Awatar użytkownika
Maryjan

Post autor: Maryjan »

hmm w takim przypadku moze byc pomocna dobra hurtownia motoryzacyjna, prawda? Ja polecam Motonet. Nie dosc, ze maja duzy wybor akumulatorow (i nie tylko, bowiem maja chyba wszystkie czesci do wszystkich samochodow jakie sa na Ziemi:)) to maja intuicyjny e-sklep - nawet laik w nim sie odnajdzie. No i wysylka darmowa, przy zakupie powyzej 500 zlotych.
Awatar użytkownika
Maniek

Post autor: Maniek »

hmm a moze spojrz tutaj - to sklep z akumulatorami w ktorym mozna dostac akumulatory praktycznie wszystkich marek (oraz rozne modele). Dzieki temu, ze specjalizuja sie tylko w sprzedazy aku - maja na nie liczne promocje, wiec szansa, ze wyrwiesz cos u nich taniej niz gdzie indziej - jest spora.
Awatar użytkownika
rafon

Post autor: rafon »

Ja osobiście polecam Wam Varta Blue Dynamic 40Ah 330A, który sprawdza się nawet podczas ciężkich warunków.
Awatar użytkownika
Hipoman27

Post autor: Hipoman27 »

Ja sobie chwalę akumulatory Autopart, dobre bo polskie :) Sieć dystrybucyjną znajdziesz tutaj http://www.autopart.pl/dystrybucja. Na stronie znajdziesz również wyszukiwarkę akumulatorów, tak aby pasowały do konkretnego modelu samochodu.
ODPOWIEDZ