Jazdy doszkalające
Samochody, motory, quady, off-road, tuning, projekty, swapy.
- TymenS
Re: Jazdy doszkalające
W mojej opinii jeżeli chodzi o wybór dobrej szkoły jazdy w Poznaniu to zdecydowanie polecam zwrócić uwagę na OSK Pegaz i to zarówno jeśli chodzi o cały kurs, ale również jazdy doszkalające. Profesjonalni i doświadczeni instruktorzy, miła obsługa, dobra cena za kurs i jednocześnie wysoka zadawalność (u mnie udało się w obu przypadkach teorii oraz praktyki) zdać za pierwszym razem.
Post autor: Głuszka33 »
Świetna oferta zastanawiam się tylko, jak to wygląda cenowo? Poradzicie mi szkołę przystępną cenowo? Nie chcę wydać fortuny, a kurs mi się przyda. Mam nadzieję, że uda mi się zdac za pierwszym podejściem.TymenS pisze: ↑05 kwie 2020, 18:33 W mojej opinii jeżeli chodzi o wybór dobrej szkoły jazdy w Poznaniu to zdecydowanie polecam zwrócić uwagę na http://www.odtj.net/pojazdy-uprzywilejowane/ i to zarówno jeśli chodzi o cały kurs, ale również jazdy doszkalające. Profesjonalni i doświadczeni instruktorzy, miła obsługa, dobra cena za kurs i jednocześnie wysoka zadawalność (u mnie udało się w obu przypadkach teorii oraz praktyki) zdać za pierwszym razem.
- misiowy
Co do cen wiele zależy od miejscowości, szkoły jazdy i rodzaju kursu. Ja chodziłem na kurs ekspresowy do Motostart na Racławickiej więc zapłaciłem nieco więcej niż za płaciłbym za kurs standardowy ale było wartoGłuszka33 pisze: ↑10 lut 2021, 14:41
Świetna oferta zastanawiam się tylko, jak to wygląda cenowo? Poradzicie mi szkołę przystępną cenowo? Nie chcę wydać fortuny, a kurs mi się przyda. Mam nadzieję, że uda mi się zdac za pierwszym podejściem.
makaron z mąki żytniej
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road