rehabilitacja
Samochody, motory, quady, off-road, tuning, projekty, swapy.
rehabilitacja
Post autor: gość »
Od jakiegoś czasu doskwiera mi silny ból na przedniej stronie kolana. Ból ogranicza moją aktywność fizyczną, a także utrudnia mi codzienne funkcjonowanie, na przykład chodzenie po schodach, czy kucanie, gdyż nasila się podczas zginania i prostowania kolana. Znalazłem artykuł: https://rehab-gdansk.pl/boczne-przyparc ... -leczenie/ z którego wynika, że mogę mieć boczne przyparcie rzepki. Mam nadzieję, że rehabilitacja mi pomoże i uniknę operacji. ):
- mirecki
Re: rehabilitacja
No ja też miałem podobny problem i szczerze współczuję, szczególnie uprawiając sport. Dla mnie jazda na rowerze przynosiła więcej bólu jak przyjemności, więc polecono mi zgłosić się do centrum medycznego Damiana. Tam miałem przeprowadzony cały ciąg zabiegów rehabilitacyjnych co przyniosło efekty. Już nie słyszę "chrupania" przy kucaniu, a jazda na rowerze to znów czysty relaks. Zdecydowanie polecam w takim przypadku zgłosić się do nich, bo mają z takimi przypadkami ogromne doświadczenie.
- firanka
Re: rehabilitacja
Wiecie co, z tego co wiem, to w CM Gamma w Warszawie na ul Broniewskiego 3 można liczyć na pomoc ze strony ortopedów. Pracują na specjalistycznym sprzęcie, dzięki którym będą w stanie szybko postawić wam trafną diagnozę. Skontaktujcie się z nimi, a nie będziecie rozczarowani.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy