Samochód dla żony
Samochody, motory, quady, off-road, tuning, projekty, swapy.
-
Re: Samochód dla żony
Całkowicie rozumiem, moja żona skasowała 3 auta zanim opanowała sztukę jazdy Nie ma co wydawać bardzo dużo na takie auto, lepiej też żeby to był mniejszy samochód. W ofercie http://www.pewnyautomobil.pl/ znajdziesz samochody osobowe używane, salon jest w Zabrzu. Auta są używane ale w bardzo dobrym stanie, sprawdzone od a do z, łącznie ze stopniem zużycia siedzeń. Jak tam kupisz auto to na pewno bez wkładu własnego na długo. I co jeszcze to w zależności ile robisz kilometrów możesz na używane auto u nich dostać gwarancję, z Assistance jeszcze. Na 12 albo 24 miesiące. W sieci w wyszukiwarce zobacz co mają w ofercie. Zabieraj żonkę i się umawiajcie na jazdę próbną, powodzenia.
-
Taki samochód dla żony powinien być również odpowiednio wyposażony. Jako, że kobiety często niestety mają problem z parkowaniem tyłem, powinna się w takim aucie znaleźć kamera cofania. Widziałam takie kamery w sklepie internetowym https://smartcams.pl/38-kamery-cofania. Jak widać, wcale tam one dużo nie kosztują, więc polecam się rozejrzeć
- rita32
A patrzyłeś na ogłoszenia samochodowe w sieci? Są specjalne serwisy z ogłoszeniami. Wiele osób wystawia tam swoje oferty. Bez pośredników więc zawsze trochę taniej. Aut jest spory wybór. Ja bym szukała czegoś o niewielkich gabarytach
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy