pierwsze auto RC - co wybrać?

Opowiedz o swoim hobby. Uprawiasz wspinaczkę, wędkujesz, grasz w gry? Opowiedz o tym.
Awatar użytkownika
ferdynand

pierwsze auto RC - co wybrać?

Post autor: ferdynand »

Hej hej! Dołączyłem do was, bo chciałem prosić o porady od osób, które mają już doświadczenie w świecie samochodów zdalnie sterowanych. Chciałbym kupić swoje pierwsze auto RC, ale nie wiem, na czym się skupić. Czy ktoś może polecić mi jakiś model? Chciałbym, żeby był nie tylko szybki, ale też wytrzymały i łatwy w obsłudze. Zależy mi na tym, żeby móc jeździć nim po różnych nawierzchniach, więc samochód zdalnie sterowany terenowy wydaje się być idealnym wyborem. Czekam na Wasze sugestie i dziękuję z góry za pomoc! ;)
aniita

Re: pierwsze auto RC - co wybrać?

Post autor: aniita »

Według mnie korzystnym zakupem są jednak Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Wyróżnia je wysoka jakość wykonania, wycieraczki cicho działają i co ważne można je kupić w korzystnej cenie
zuzula12

Post autor: zuzula12 »

Polecam wam zapoznać się z ofertą na porsche z japonii jeśli marzy wam się znanej mari samochód w dobrej enie to ta firma zajmuje się ich szukaniem i importem z Japonii. Macie dzięki temu sprawdzony dobry samochód w atrakcyjnej cenie. Sprawdźcie i kontaktujcie się z nimi po więcej szczegółów.
Awatar użytkownika
flexi

Post autor: flexi »

Bardzo ciekawie prezentują się w autach także przyciemnione szyby. Myśleliście kiedykolwiek o tym, aby przyciemnić szyby w Waszych samochodach? Na stronie https://dm-auto.pl/?s=1024 znajdziecie taką możliwość.
ODPOWIEDZ