samochód zastępczy
Opowiedz o swoim hobby. Uprawiasz wspinaczkę, wędkujesz, grasz w gry? Opowiedz o tym.
- stoigniew
samochód zastępczy
A wiecie, że jeśli uczestniczyliście w wypadku i Wasz samochód jest w naprawie, to można załatwić samochód zastępczy z OC sprawcy? To naprawde wygodna opcja, bo nie jesteście pozbawieni środka lokomocji na czas naprawy Waszego auta.
- ecik12
Re: samochód zastępczy
Ja niestety nie mam możliwości na samochód zastępczy, ale jak to mówią - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Na cale szczęście, mam namiar na wynajem samochodów Kraków i to z ich usług regularnie korzystam. Mają świetne warunki, w tym niskie ceny, bez ukrytych kosztow. Jak nie znasz, to zapisz sobie namiar - naprawdę warto.
Post autor: łókomski »
Wypożyczalnia samochodów we Wrocławiu nie raz udzieliła mi stosownej i profesjonalnej pomocy. Był to zdecydowanie bardzo rozsądny wybór i decyzja, gdyż nie chcę posiadać własnego samochodu z powodów czysto ekologicznych. A tak to wypożyczam od nich auto o dowolnej porze, zawsze w celu, by dojechać tam gdzie nie pozwoli mi na to komunikacja miejska! To rozwiązanie całkowicie opłacalne, ale i przyjazne dla środowiska. W dodatku ceny ich pojazdów s konkurencyjne i atrakcyjne.
Post autor: kórek »
Może po prostu wypożycz auto na ten czas? Za wsparciem http://balticcars.pl/o-firmie/ udało mi się zamówić auto w ramach wynajmu. Są tani, w dodatku pojazd jest tutaj niezmiernie atrakcyjny pod względem ceny. Aż się zacząłem zastanawiać, czy nie sprzedać auta zaraz po naprawie - wyjdzie taniej, ekologicznej, tymbardziej skoro mozna wynajac tak fajne autka! Rowniez i Tobie zalecalbym nad tym pomyslec bo faktycznie taka opcja robi wrazenie. Cena rowniez w pelni zacheca do takiego ruchu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy