apteka z tanimi lekami
Kobiety, randki, małżeństwo - rady, dyskusje.
apteka z tanimi lekami
Post autor: sebcia »
która apteka wedlug was ma najlepsze ceny? pod uwagę biorę tylko apteki stacjonarne bo szukam czegoś dla rodziców którzy nie chcą zamawiać leków online
Re: apteka z tanimi lekami
Post autor: Aniela »
Ja też wolę takie rzeczy kupować stacjonarnie, a jeśli zależy Ci na dobrych cenach, to zobacz w DOZ. Regularnie porównuję różne apteki i za każdym razem kończy się na zakupach w doz.
Post autor: sebcia »
w takim razie trzeba pójść do DOZ, na pewno powiem rodzicom o tej aptece i niech sprawdzą, bo czeka ich zakup większej ilości leków, seniorzy zwracają uwagę na ceny
Post autor: narulka »
Warto kupować w DOZ stacjonarnie, mają naprawdę dobre ceny nawet na leki na receptę. Robiłam porównanie też w stosunku do innych aptek i DOZ zdecydowanie wygrywa.
Post autor: curyszka »
Jeśli macie w okolicy w DOZ to warto do nich zajrzeć, mają naprawdę dobre ceny na leki. Kupuję u nich swoje leki na receptę i właśnie u nich stacjonarnie wychodzi najtaniej.
Post autor: roxaa »
No dobra, dobra... Ale czy wiecie, jaki chodzi o leki otc co to znaczy? Bo warto byłoby i w tym zakresie coś więcej wiedzieć. To nie jest tak, że jeden lek, drugiemu jest równy. Są pewne standardy i warto o nich wiedzieć. Dlatego możecie zajrzeć w tym kierunku na stronę eubioco.eu.
Post autor: lidkaa »
A ja szukam Leki na alergię i
w sumie zastanawiam się czy kupicie je online, przykładowo na stronie lek24.pl? Co mi radzicie? Czy tam można kupić naprawdę coś dobrego? Pochodzącego od sprawdzonych producentów. Także warto przyjrzeć się z ich ofertą.
w sumie zastanawiam się czy kupicie je online, przykładowo na stronie lek24.pl? Co mi radzicie? Czy tam można kupić naprawdę coś dobrego? Pochodzącego od sprawdzonych producentów. Także warto przyjrzeć się z ich ofertą.
Post autor: danusia66 »
Ja już nie kupuję leków online, wole stacjonarnie, zawsze można się poradzić, zapytać o coś. Kupuję tylko w DOZie, mają najlepsze ceny u mnie mieście, rachunek już tak nie przeraża.
Post autor: mrówcia »
Właśnie w DOZie ceny cały czas się utrzymuję, DOZ to najtańsza apteka w moim mieście teraz bo wszędzie już ceny podnieśli, a ludzie i tak kupią tam gdzie taniej.
Post autor: maciek7774 »
Wydaje mi się, że najlepsza będzie Apteka Internetowa . Mam wrażenie, że w takiej aptece ceny zawsze są niższe. Można je porównać z cenami w aptece stacjonarnej.
Post autor: gajaa »
A co przykładowo wiecie o dobrej praktyce produkcyjne i gmp laboratorium? Czy wiecie jakie zasady mszą być spełnione , jak chodzi o produkcję leków? Myślę, że warto to wiedzieć, a takie informacje możecie pozyskać chociażby na stronie eubioco.eu. Dowiecie się jak powinien wyglądać dobry i bezpieczny przemysł farmaceutyczny.
Post autor: wiśnia89 »
Zaglądałyście ostatnio do apteki Dbam o Zdrowie? Tam nie ma podwyżek, leki są w naprawdę dobrych cenach. Kupuję już teraz tylko u nich i leki i suplementy.
Post autor: deszka »
W moim mieście najtańsze leki i suplementy ma apteka DOZ, kupuję u nich stacjonarnie i nie widzę aby mieli jakieś podwyżki, tak jak to jest w innych miejscach.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy