Balsam do ciała

Kobiety, randki, małżeństwo - rady, dyskusje.
Wiołka

Balsam do ciała

Post autor: Wiołka »

Od jakiegoś czasu mam naprawdę dość spory problem z przesuszeniem skóry. Nie wiem czym to jest spowodowane, wypijam sporo wody, stosuję kosmetyki, a mimo wszystko skóra naprawdę sucha. Możecie polecić jakiś naprawdę dobry, sprawdzony balsam do ciała?
łana

Re: Balsam do ciała

Post autor: łana »

Och, mam ten sam problem. Czasami moja skóra jest bardzo sucha i zanim znalazłam balsam i krem do twarzy, które działają, próbowałam wielu różnych produktów. Oto Katalog Avon, w którym można zapoznać się z produktami do pielęgnacji skóry. Uwielbiam tę firmę, ponieważ mam dużo produktów Avon, a każdy z nich jest jakościowy i wykonany z wysokiej jakości materiałów.
morzeł32

Post autor: morzeł32 »

Świąd i zaczerwienienie poprzez codzienną pielęgnację możesz zmniejszyć wraz z Kosmetykami do ciała dla kobiet i mężczyzn możecie znaleźć na stronie Żel aloesowy . Bardzo fajny ten sklep jest bo po kategoriach można łatwo wyszukać produkty które nas interesują. Kosmetyki czy produkty do minimalizowania zaczerwienia łatwo tam znaleźc wszystko.
łina

Post autor: łina »

Och, ja też zmagam się z takim problemem. Zawsze tak trudno było wybrać balsam czy krem, które nawilżą moją skórę na długo, a nie tylko przez kilka godzin. A teraz używam balsamu Oriflame i żyję jego ofertami. Oto Oriflame katalog, w którym możesz sprawdzić najnowsze informacje o produktach, a być może znajdziesz tam produkt do pielęgnacji skóry, którego potrzebujesz.
Awatar użytkownika
elegant

Post autor: elegant »

Na dobrą sprawę ja akurat takich kosmetyków nie używam, ale mimo wszystko zdecydowanie wolę co nieco na ich temat wiedzieć. W takiej sytuacji na pewno każdemu polecam zapoznanie się z fajnym blogiem o kosmetykach https://aola.pl/ gdyż jak dla mnie są to rzeczy niezbędne.
miłka

Post autor: miłka »

Różne kosmetyki dzisiaj pozwalają zadbać o swoją skórę i nawilżenie rzeczywiście jest bardzo ważne. Idealne na lato są także kosmetyki, które pozostawiają skórę świeżą. Dezodorant https://eranatura.pl/produkt/dezodorant ... lo-stacja/ ma skuteczne działanie.
Awatar użytkownika
Michalina_12
Kontakt:

Post autor: Michalina_12 »

Prezenty także łatwo znaleźć dzisiaj w sieci i tutaj widziałam plecaki vintage dla uczniów. Dla młodej osoby taki plecak na pewno się sprawdzi. Pakowne i wygodne pomieszczą wszystko, co niezbędne. Jak najbardziej warto na takie spojrzeć. Jest ich mnóstwo.
meskipub.pl
Awatar użytkownika
luckyboy

Post autor: luckyboy »

Wiołka pisze: ↑06 kwie 2021, 22:50 Od jakiegoś czasu mam naprawdę dość spory problem z przesuszeniem skóry. Nie wiem czym to jest spowodowane, wypijam sporo wody, stosuję kosmetyki, a mimo wszystko skóra naprawdę sucha. Możecie polecić jakiś naprawdę dobry, sprawdzony balsam do ciała?
ja obecnie szukam , bo chciałem coś dla zonki zamowic :) moze jakis fajny zestaw kosmetykow albo cos, doradzicie?
Awatar użytkownika
saramay

Post autor: saramay »

luckyboy pisze: ↑27 lip 2021, 21:09
Wiołka pisze: ↑06 kwie 2021, 22:50 Od jakiegoś czasu mam naprawdę dość spory problem z przesuszeniem skóry. Nie wiem czym to jest spowodowane, wypijam sporo wody, stosuję kosmetyki, a mimo wszystko skóra naprawdę sucha. Możecie polecić jakiś naprawdę dobry, sprawdzony balsam do ciała?
ja obecnie szukam , bo chciałem coś dla zonki zamowic :) moze jakis fajny zestaw kosmetykow albo cos, doradzicie?
A może lepiej po prostu wręczyć zonie karte podarunkowa i sama zdecyduje co sobie chce kupic? ja tak wole... z kosmetykami nie zawsze sie trafi i po co ma lezec nieuzywane. https://www.notino.pl/karty-podarunkowe/ tutaj maja fajny wybor kosmetykow
Awatar użytkownika
Kuba77

Post autor: Kuba77 »

Witam,co sądzicie o tym,aby zainwestować w dobrej jakosci balsamy do ciała? Chętnie poznam wasze opinie na ten temat, poniewaz zalezy mi na tym,by balsam nawilzał i nawilzenie trzymało się przez cały dzień. https://ziaja.com/ Co o tym sądzicie? Chętnie poznam wasze opinie,pozdrawiam.
miśka4588

Post autor: miśka4588 »

Może ten z nivea?
-
tani catering dietetyczny Gliwice
ODPOWIEDZ