korzystacie z aromaterapii?

Kobiety, randki, małżeństwo - rady, dyskusje.
fręda

korzystacie z aromaterapii?

Post autor: fręda »

korzystacie z aromaterapii? ja ostatnio się w niej zakochałam :D korzystam kilka razy w tygodniu - gdy jestem zmęczona, gdy potrzebuje relaksu... w zależności od potrzeby używam innego olejku
Oleńka

Re: korzystacie z aromaterapii?

Post autor: Oleńka »

Oh, ja też uwielbiam, jest to naprawdę super forma relaksu! Kiedy siedzę i czytam książkę, biorę długą kąpiel, ale też np. gdy pracuję z domu. Ale musze ten temat zgłębić, słyszałam, że różne zapachy maja dobroczynne właściwości na inne obszary - jedne pomagają w koncentracji, inne działają uspokajająco i pomagają na stres. Myślę, ze to bardzo ciekawe :)
Łukaszzzz

Re: korzystacie z aromaterapii?

Post autor: Łukaszzzz »

fręda pisze: ↑27 sty 2021, 21:32 korzystacie z aromaterapii? ja ostatnio się w niej zakochałam :D korzystam kilka razy w tygodniu - gdy jestem zmęczona, gdy potrzebuje relaksu... w zależności od potrzeby używam innego olejku
Ja korzystam z fajnego gadżetu - THD Niagara Wood & White Ultradźwiękowy aroma dyfuzor. Super sprawa. Można dodać olejki aromatyczne i świetnie rozprowadza zapach po całym domu. A dodatkowo ma fajny design więc dodatkowo pełni rolę oryginalnej dekoracji.
ODPOWIEDZ