Perfumy dla kobiety
Kobiety, randki, małżeństwo - rady, dyskusje.
Perfumy dla kobiety
Post autor: Ośkar »
Chcę kupić mojej dziewczynie jakieś dobre perfumy, mogą być droższe, tylko kompletnie nie wiem jakie. Nie wiem jakie dokładnie lubi, więc potrzebuję sugestii jakiegoś w miarę "neutralnego" zapachu, który większości się podoba. Poradźcie, albo powiedzcie co kupujecie Waszym kobitkom!
Re: Perfumy dla kobiety
Post autor: Gaweł »
Chanel no. 5 to jest chyba największy klasyk pośród klasyków, które nie wypada nie szanować. Przynajmniej pośród babskich zapaszków.Ośkar pisze: ↑25 mar 2021, 14:25 Chcę kupić mojej dziewczynie jakieś dobre perfumy, mogą być droższe, tylko kompletnie nie wiem jakie. Nie wiem jakie dokładnie lubi, więc potrzebuję sugestii jakiegoś w miarę "neutralnego" zapachu, który większości się podoba. Poradźcie, albo powiedzcie co kupujecie Waszym kobitkom!
Post autor: Wiedźmin »
Ja swojej damie zakupiłem ostatnio takie: https://www.notino.pl/lancome/la-vie-es ... la-kobiet/
Dość popularne, taki "bezpieczny" kwiatowy zapach lubiony przez większość kobitek. Chanel 5 niby kultowy, ale chyba nie każdy go lubi
Dość popularne, taki "bezpieczny" kwiatowy zapach lubiony przez większość kobitek. Chanel 5 niby kultowy, ale chyba nie każdy go lubi
Post autor: Gosieńka »
Jestem rozkochana w perfumach orientalnych, kojarzą mi się z zapachem drzewno-korzennym, nawiasem mówiąc uwielbiam takie połączenie. Siostrze właśnie na na imieniny zamówiłam perfumy z tej kolekcji https://www.zapach-orientu.pl/perfumy-d ... .html/s=35 Mam nadzieję, że jej się spodobają, bo to taki egzotyczny dotyk orientu. Ciepłe nuty kojarzące się z latem i błogością.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy