Suple na potencję
Kobiety, randki, małżeństwo - rady, dyskusje.
- sarnek
Suple na potencję
Siema! Zacząłem ostatnio spotykać się z niesamowitą kobietą.. nie wiem czy to stres, czy już mój wiek, ale niestety mam problem z potencją i sprawami intymnymi. Nie chciał bym źle wypaść, jak w końcu się do siebie zbliżymy.. Macie jakieś rady? Słyszałem, że można kupić specjalne suplementy na te problemy.
- ecik12
Re: Suple na potencję
Testowałem różne suplementy, ale najlepsze efekty widzę po Viageon Kupuję je online, bo tak jest najwygodniej no i mam sprawdzony sklep, gdzie właśnie można je kupić w dobrej cenie. Sprawdź sobie https://tanie-suple.pl/ - znajdziesz tam też inne produkty, może akurat coś ci wpadnie w oko.
- mczay
Jeśli jest taka potrzeba, to trzeba je zażywać. Na stronie: https://tulodz.pl/jak-czuc-sie-dobrze-p ... yzny,sp,79 znajdują się porady dla mężczyzn po 40, które pomogą zachować zdrowie i witalność. Warto się do nich dostosować
-
Mój partner też miał problemy z potencją. Powodem jak się okazało był stres, obawa przed wpadką. Z resztą ja miałam podobnie. Dlatego po rozmowie z ginekologiem zdecydowałam się na antykoncepcję. Odkąd stosuję belarę to muszę przyznać, że zbliżenia to sama przyjemność i spontaniczność, a przy tym i ochota większa.
Post autor: mirmił »
Jeśli problem leży w długości stosunku, to zawsze można skorzystać ze środków go wydłużających. Mam na myśli na przykład takie preparaty: https://arena.pl/kategoria/dluzszy-seks-655
Post autor: błażej »
Jeśli jest jakikolwiek problem z potencją, to trzeba szukać, sprawdzać i korzystać z różnych pomocy, aby z problemem poradzić sobie bardzo szybko. Zerknijcie sobie na stronę StrefaNamietnosci.pl. Z tego względu, że jest tam wiele różnych i przede wszystkim bardzo pomocnych artykułów.
Post autor: IguniaMała »
Jeżeli o mnie chodzi, to ja osobiście wykorzystywałam portal adoreo.com/malutka do tego, żeby poznawać nowych i sympatycznych ludzi. Uważam, że jest to bardzo dobry wybór na który zdecydować się zdecydowanie warto. Polecam go wielu osobom.
Post autor: Goraca Dominika »
Po co ci suple na potencje kiedy masz mnie haha. Już ja zadbam o to, żebyś nie miał z tym problemów. napisz do mnie na adoreo.com/goraca_Dominika i sam się przekonasz :p.
Post autor: Bootynaa »
Suple na potencje mogą pomóc to fakt, ale często ludzie zapominają o tym, że w seksie liczy się również odpowiednie podejście do tematu. Odezwij się do mnie na adoreo.com/bootynaa a obiecuje ci że się o tym przekonasz.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy