Suple na potencję

Kobiety, randki, małżeństwo - rady, dyskusje.
Awatar użytkownika
sarnek

Suple na potencję

Post autor: sarnek »

Siema! Zacząłem ostatnio spotykać się z niesamowitą kobietą.. nie wiem czy to stres, czy już mój wiek, ale niestety mam problem z potencją i sprawami intymnymi. Nie chciał bym źle wypaść, jak w końcu się do siebie zbliżymy.. Macie jakieś rady? Słyszałem, że można kupić specjalne suplementy na te problemy.
Awatar użytkownika
ecik12

Re: Suple na potencję

Post autor: ecik12 »

Pewnie, że tak! Jest cała masa suplementów na potencję :) Sam z nich regularnie korzystam i nie mam na co narzekać :D
Awatar użytkownika
sarnek

Post autor: sarnek »

Super, dzięki za odpowiedź ;) Powiesz mi, jakie stosujesz i gdzie je kupujesz?
Awatar użytkownika
ecik12

Post autor: ecik12 »

Testowałem różne suplementy, ale najlepsze efekty widzę po Viageon :) Kupuję je online, bo tak jest najwygodniej no i mam sprawdzony sklep, gdzie właśnie można je kupić w dobrej cenie. Sprawdź sobie https://tanie-suple.pl/ - znajdziesz tam też inne produkty, może akurat coś ci wpadnie w oko.
Awatar użytkownika
mczay

Post autor: mczay »

Jeśli jest taka potrzeba, to trzeba je zażywać. Na stronie: https://tulodz.pl/jak-czuc-sie-dobrze-p ... yzny,sp,79 znajdują się porady dla mężczyzn po 40, które pomogą zachować zdrowie i witalność. Warto się do nich dostosować :)
elik

Post autor: elik »

Mój partner też miał problemy z potencją. Powodem jak się okazało był stres, obawa przed wpadką. Z resztą ja miałam podobnie. Dlatego po rozmowie z ginekologiem zdecydowałam się na antykoncepcję. Odkąd stosuję belarę to muszę przyznać, że zbliżenia to sama przyjemność i spontaniczność, a przy tym i ochota większa.
mirmił

Post autor: mirmił »

Jeśli problem leży w długości stosunku, to zawsze można skorzystać ze środków go wydłużających. Mam na myśli na przykład takie preparaty: https://arena.pl/kategoria/dluzszy-seks-655
błażej

Post autor: błażej »

Jeśli jest jakikolwiek problem z potencją, to trzeba szukać, sprawdzać i korzystać z różnych pomocy, aby z problemem poradzić sobie bardzo szybko. Zerknijcie sobie na stronę StrefaNamietnosci.pl. Z tego względu, że jest tam wiele różnych i przede wszystkim bardzo pomocnych artykułów.
IguniaMała

Post autor: IguniaMała »

Jeżeli o mnie chodzi, to ja osobiście wykorzystywałam portal adoreo.com/malutka do tego, żeby poznawać nowych i sympatycznych ludzi. Uważam, że jest to bardzo dobry wybór na który zdecydować się zdecydowanie warto. Polecam go wielu osobom.
Goraca Dominika

Post autor: Goraca Dominika »

Po co ci suple na potencje kiedy masz mnie haha. Już ja zadbam o to, żebyś nie miał z tym problemów. napisz do mnie na adoreo.com/goraca_Dominika i sam się przekonasz :p.
Bootynaa

Post autor: Bootynaa »

Suple na potencje mogą pomóc to fakt, ale często ludzie zapominają o tym, że w seksie liczy się również odpowiednie podejście do tematu. Odezwij się do mnie na adoreo.com/bootynaa a obiecuje ci że się o tym przekonasz.
ODPOWIEDZ