Tania apteka
Kobiety, randki, małżeństwo - rady, dyskusje.
Tania apteka
Post autor: Olija »
Jaka apteka według Was ma w tym momencie najlepsze ceny? Akurat kończą mi się wszystkie podstawowe suplementy i leki, które stosuję na co dzień. Czy faktycznie DOZ dalej ma najniższe ceny?
Re: Tania apteka
Post autor: Konwalia »
warto sobie na pewno co jakiś czas sprawdzać ceny w różnych miejscach i ja wlaśnie tak robię, zdecydowanie od jakiegoś czasu cenowo wygrywa właśnie doz.
Post autor: Kola »
Ja w doz co miesiąc płacę tyle samo za swoje standardowe leki, a to o czymś też świadczy, podwyżek nie zanotowałam jeśli chodzi o moje leki, w innych aptekach zapłaciłabym już dużo więcej.
- szpila
Apteki sieci DOZ mają naprawdę niskie ceny na leki i suplementy. W dobie tego, że wszystko inne drożeje to naprawdę warto rzucić okiem na ich ofertę. Każdy przecież szuka oszczędności gdzie tylko może.
Post autor: halika »
Faktycznie ja też zauważyłam, że w DOZie można leki w dużo lepszych cenach niż w innych aptekach. Ostatnio uzupełniałam apteczkę i to właśnie w DOZ zrobiłam zakupy.
Post autor: danuuta »
Wydaje mi się, że może wam się spodobać https://radamed.pl/ . Można tutaj z łatwością zamówić receptę na potrzebne leki, konsultacje sprawnie przebiegają, więc jak dla mnie jest to całkiem dobra opcja
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy