Tania apteka

Kobiety, randki, małżeństwo - rady, dyskusje.
Olija

Tania apteka

Post autor: Olija »

Jaka apteka według Was ma w tym momencie najlepsze ceny? Akurat kończą mi się wszystkie podstawowe suplementy i leki, które stosuję na co dzień. Czy faktycznie DOZ dalej ma najniższe ceny?
Konwalia

Re: Tania apteka

Post autor: Konwalia »

warto sobie na pewno co jakiś czas sprawdzać ceny w różnych miejscach i ja wlaśnie tak robię, zdecydowanie od jakiegoś czasu cenowo wygrywa właśnie doz.
Kola

Post autor: Kola »

Ja w doz co miesiąc płacę tyle samo za swoje standardowe leki, a to o czymś też świadczy, podwyżek nie zanotowałam jeśli chodzi o moje leki, w innych aptekach zapłaciłabym już dużo więcej.
Awatar użytkownika
szpila

Post autor: szpila »

Apteki sieci DOZ mają naprawdę niskie ceny na leki i suplementy. W dobie tego, że wszystko inne drożeje to naprawdę warto rzucić okiem na ich ofertę. Każdy przecież szuka oszczędności gdzie tylko może.
halika

Post autor: halika »

Faktycznie ja też zauważyłam, że w DOZie można leki w dużo lepszych cenach niż w innych aptekach. Ostatnio uzupełniałam apteczkę i to właśnie w DOZ zrobiłam zakupy.
danuuta

Post autor: danuuta »

Wydaje mi się, że może wam się spodobać https://radamed.pl/ . Można tutaj z łatwością zamówić receptę na potrzebne leki, konsultacje sprawnie przebiegają, więc jak dla mnie jest to całkiem dobra opcja
ODPOWIEDZ