Ulubiona kawa
- traszka
Ulubiona kawa
-
Re: Ulubiona kawa

Post autor: łuki »
Post autor: Bartuś »
Post autor: Miłosz »
Post autor: babiśka19900 »
Lubie zabrac swój Catering dietetyczny Żory do kawkitraszka pisze: ↑17 wrz 2020, 0:52 Jaka jest Wasza ulubiona kawa? Jaką najczęściej pijecie? Ja rano obowiązkowo małą czarną, ale po południu lubię się napić mlecznej latte. Ważna jest dla mnie jakość kawy, cieszę się, że są takie fajne miejsca, jak palarnia kawy Up Cafe! gdzie można kupić świeżo palone ziarna kawy.

Post autor: mełman »
Post autor: różyczka »
Ja też bardzo lubię MKCafe, muszę zajrzeć na tę promocjęmełman pisze: ↑20 lip 2021, 20:38 mi smakuje mk cafe kupilem sobie zapas w carrefour, za 500 g płaciłem niecałe 15 zł https://www.carrefour.pl/lp-ceny-niskie-jak-dawniej kawy piję dużo więc od razu kupiłem kilka opakowań, lubię robić zakupy w tym sklepie bo mają bardzo dobre ceny i duży wybór produktow

Post autor: żabcia »
Post autor: Łajdek »
Post autor: Damian51 »
Post autor: marius115 »
Post autor: Stasiu »
Post autor: Łuki88 »
- Sazed
W Nivonie są bardzo tanie części zamienne, klapka kosztowała mnie ok 30 zł, tak więć śmieszna kwota.
Sama kawa smaczna, ma to na czym mi zależy czyli kawy czarne i kawy mleczne Aczkolwiek musisz wziąc pod uwagę fakt, ze sam ekspres jedynie robi kawę, jakość kawy zależy od tego co do niego wsypiesz.
Kawy warto jest sprawdzić sobie tutaj https://studiokawy.pl/sklep/kawa/rodzaj/ziarnista/ Na miejscu znajdziesz wiele dobrych odmian.
Post autor: ewkaaa »
Post autor: Luśa16 »
- sarnek
- Bartek34
Wężyk do mleka, dobrze spienione mleko, dwie kawy za jednym zamachem, wysoka higiena [płukanie po włączeniu, po kawie, przed wyłączeniem, nie zrobisz kawy jak ekspres nie będzie wypłukany czy odkamieniony, więc nie pijesz też syfu], prosta obsługa czy też elementy, które bezproblemowo można wrzucić do zmywarki.
Przy okazji też możliwość zmiany parametrów takich jak wstępne zaparzanie [czy jest, jeśli tak to jego temperatura i długość [co jest bardzo ważne w finalnym smaku kawy i jej zawartości kofeiny] no i chyba tyle.
-
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road