badania diagnosyczne

Wątek dla prawdziwych majsterkowiczów. Projekty, DIY, warsztat, narzędzia.
Awatar użytkownika
paulinabb

badania diagnosyczne

Post autor: paulinabb »

Hej, gdzie polecacie wykonać badania diagnostyczne Kraków i okolice?
Awatar użytkownika
pattka

Re: badania diagnosyczne

Post autor: pattka »

Nie wiem gdzie możesz teraz zrobić badania, chyba ze względu na pandemię są odwołane, ja też po kuracji papilocare powinnam zrobić cytologię ale na razie nie robią w mojej przychodni
Awatar użytkownika
etna7

Post autor: etna7 »

ja raz na rok robię badania krwi i usg jamy brzusznej, ostatnio mi wyszło,z emam kamienie na nerkach, ale na szczescie w szpitalu mazovia dosc szybko mi je zbijali przez skórę, metodą pcnl wiec już nie ma problemu, jak reka odjął, teraz trzeba tylko uważac z dieta wiec ok
Kaśka

Post autor: Kaśka »

Warto wykonywać badania różnego typu, aby wiedzieć co nam dolega zwłaszcza jak się źle czujemy. Ostatnio widziałam usg w Kielcach http://www.usg-kielce.pl/chirurgia.html , które sprawdzi się doskonale w sprawdzeniu różnych dolegliwości zwłaszcza jamy brzusznej.
Tuśka

Post autor: Tuśka »

pattka pisze: ↑13 maja 2020, 18:05 Nie wiem gdzie możesz teraz zrobić badania, chyba ze względu na pandemię są odwołane
Faktycznie. Teraz jest zamieszanie w służbie zdrowia. Jednak Lux Med Diagnostyka nadal ma wolne terminy na badania obrazowe. Moja siostra zadzwoniła do nich umówić się na wizytę. Okazało się, że po dwóch dniach już była w placówce. Wyniki mogła odebrać przez internet. Na ich stronie znajdziecie wszystkie informacje. Swoje placówki mają w wielu miastach.
mała

Post autor: mała »

też byłam na badaniach bo mam ogromny problem z bolesnymi miesiączkami, mówiłam o tym lekarzowi i ten skierował mnie na diagnostykę do szpitala medicover, podejrzewa u mnie endometriozę a w tym szpitalu można zrobić sonovaginografię czyli usg endometriozy głęboko naciekającej
migreną

Post autor: migreną »

a wiecie jakie ja badania robię? A no właśnie dokładniej na piperzyki https://cmzwierzyniecka.pl/zabiegi/bada ... atoskopem/ bo mam je dosc duze, wiec badanie videodermatoskopem jest niezwykle wazne
Awatar użytkownika
mczay

Post autor: mczay »

A masz jakieś konkretne badania, z których chcesz sobie skorzystać? Czy na razie nic konkretnego?

___
pościel dla dzieci
źrebię

Post autor: źrebię »

Też ostatnio coś słabiej ze mną. Ogólne przemeczenie, włosy leca mi z głowy jeden za drugim a do tego jeszcze krew z nosa z rana. Mam postanowienie po świetach, ze biore sie za siebie i zaczynam od tych badań dla kobiet https://diag.pl/sklep/pakiety/e-pakiet-dla-kobiet/ korzystając z okazji ceny promocyjnej. Najlepiej zadbamy same o siebie - nikt za nas tego nie zrobi
ODPOWIEDZ