Gdzie zamawiać elektronarzędzia?
Wątek dla prawdziwych majsterkowiczów. Projekty, DIY, warsztat, narzędzia.
- Seweryn_91
Gdzie zamawiać elektronarzędzia?
Post autor: Seweryn_91 »
Siemka. Chciałbym sprawić sobie nową wiertarkę udarową, ale wolałbym zamówić ją online, bo nie mam czasu na oglądanie produktów w marketach. Polecicie mi sprawdzony sklep internetowy z elektronarzędziami? Dzięki i pozdrawiam 

- Izydor1989
Re: Gdzie zamawiać elektronarzędzia?
Post autor: Izydor1989 »
Ja swoją wiertarko-wkrętarkę zamówiłem z chle-mar.pl. To już nie pierwsze moje zakupy w tej hurtowni. Jest świetnie zaopatrzona i można tam znaleźć asortyment w naprawdę atrakcyjnych cenach. No i jakość nie budzi zastrzeżeń 

-
Elektronarzędzia i wszystkie inne narzędzia jakich można potrzebować do warsztatu, do firmy na budowę znajdziecie na https://narzedzia-merkury.pl/ . Sklep internetowy z najszerszą ofertą jaką widziałem do tej pory. Firma ma ogromne doświadczenie, działają na rynku od 1993 roku i stale poszerzają asortyment. Tak by sprostać najbardziej wymagającym klientom. Wiele firm jak i osób prywatnych z nimi współpracuje i regularnie zamawia narzędzia, myślę że warto i ze względu na ceny i jakość obsługi. Zamówienia od 499 zł wysyłają bez dodatkowych kosztów dostawy. W zakładce promocje można znaleźć okazje cenowe jakie aktualnie oferują, wtedy ceny będą jeszcze bardziej korzystne.
- Maniek
najlepiej narzędzia kupić w marketcie budowlanym. Tam też masz często opcję dostawy albo można takie zamówienie zrobić przez internet i tylko odebrać. W leroy merlin teraz mają wiertarki i wkretarki ryobi na promocji. ja mam akurak pare sprzetów z ryobi i sprawdzają się spoko, do domowych prac, remontów itp sa idealne.
- AdamPiotr22
Post autor: AdamPiotr22 »
Ja ostatnio zamawiałem tutaj: https://el12.pl/elektronarzedzia,k1709 i polecam - szybka realizacja, narzędzia markowe, w dobrej cenie.
- korniszon
w pracy głównie uzywam sprzętu AEG, mam całkiem sporo ich narzędzi ale tez od czasu do czasu dokupuję nowe, zamawialem kilka razy na rotopino, nie raz mają jakieś promocje i spory asortyment mają w tym sklepiei
- Maniek
Najlepiej w sieci zamawiać narzędzia. Tam jest największy wybór i ceny tez sa sporo niższe niż w sklepach stacjoinarnych. Ja oststnio wiertarko-wkrętarkę z ryobi zamawiałem na allegro. Cena super no i błyskawiczna wysyłka - dla mnie to akurat miało mega znaczenie bo jestem w trakcie remontu i potrzebowałem sprzetu na juz.
- dama00
Hej! Jak najbardziej możesz zajrzeć do sklepu internetowego https://qmart.pl/ . Tam znajdziesz wiertarki, wkrętarki i wiele innych elektronarzędzi budowlanych.Seweryn_91 pisze: ↑01 lip 2020, 15:16 Siemka. Chciałbym sprawić sobie nową wiertarkę udarową, ale wolałbym zamówić ją online, bo nie mam czasu na oglądanie produktów w marketach. Polecicie mi sprawdzony sklep internetowy z elektronarzędziami? Dzięki i pozdrawiam![]()

Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy