sklep z narzędziami
Wątek dla prawdziwych majsterkowiczów. Projekty, DIY, warsztat, narzędzia.
- Goscislaw1983
sklep z narzędziami
Post autor: Goscislaw1983 »
Potrzebne mi są namiary na jakiś fajny sklep z narzędziami, żeby można było kupić tam parę fajnych rzeczy dla chłopaka w prezencie. Zależy mi na dużym wyborze, bo chłopak ma w zasadzie prawie wszystko. Ale uwielbia swoje narzędzia i uwielbia je dostawać, więc chcę mu zrobić dużą niespodziankę. Czy jesteście w stanie polecić mi taki sklep, w którym doradzą mi co warto kupić?
Re: sklep z narzędziami
Post autor: eryk »
Ja bym na waszym miejscu szukała w internecie, zawsze łatwiej znaleźć coś co idealnie trafi w nasze gusta. Może polski producent narzędzi mjw będzie miał w ofercie interesujące was narzędzia. Marka istnieje już od 60 lat
Post autor: perłaa »
Każdy z nas ma swoje własne przemyślenia, dlatego sama też nie do końca wiem, co i jak zrobić. Dalej, jeśli chodzi o mnie, to na pewno będę działać sukcesywnie do przodu i też sprawdzać coś takiego jak obróbka skrawaniem , bo bez tego nie da się kompletnie działać. No i ja mam nadzieję, że to jest ważne dla was.
Post autor: Klęczak »
Czy ktoś próbował już różnych rozmiarów śrutu staliwnego? Jaka jest wasza ulubiona granulacja do obróbki stali? I przede wszystkim gdzie najczęściej taki śrut staliwny zamawiacie do siebie w dobrej cenie?
Post autor: duchkasper »
Czesto dobra oferte mozna znalezc tez online - np producent Dewalt elektronarzędzia ma w dobrych cenach i naprawde porzadnej jakosci, mozna smialo do nich zajrzec i poszukac czego nam trzeba
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy