sklep z narzędziami

Wątek dla prawdziwych majsterkowiczów. Projekty, DIY, warsztat, narzędzia.
Awatar użytkownika
Goscislaw1983

sklep z narzędziami

Post autor: Goscislaw1983 »

Potrzebne mi są namiary na jakiś fajny sklep z narzędziami, żeby można było kupić tam parę fajnych rzeczy dla chłopaka w prezencie. Zależy mi na dużym wyborze, bo chłopak ma w zasadzie prawie wszystko. Ale uwielbia swoje narzędzia i uwielbia je dostawać, więc chcę mu zrobić dużą niespodziankę. Czy jesteście w stanie polecić mi taki sklep, w którym doradzą mi co warto kupić?
eryk

Re: sklep z narzędziami

Post autor: eryk »

Ja bym na waszym miejscu szukała w internecie, zawsze łatwiej znaleźć coś co idealnie trafi w nasze gusta. Może polski producent narzędzi mjw będzie miał w ofercie interesujące was narzędzia. Marka istnieje już od 60 lat
perłaa

Post autor: perłaa »

Każdy z nas ma swoje własne przemyślenia, dlatego sama też nie do końca wiem, co i jak zrobić. Dalej, jeśli chodzi o mnie, to na pewno będę działać sukcesywnie do przodu i też sprawdzać coś takiego jak obróbka skrawaniem , bo bez tego nie da się kompletnie działać. No i ja mam nadzieję, że to jest ważne dla was.
Klęczak

Post autor: Klęczak »

Czy ktoś próbował już różnych rozmiarów śrutu staliwnego? Jaka jest wasza ulubiona granulacja do obróbki stali? I przede wszystkim gdzie najczęściej taki śrut staliwny zamawiacie do siebie w dobrej cenie?
duchkasper

Post autor: duchkasper »

Czesto dobra oferte mozna znalezc tez online - np producent Dewalt elektronarzędzia ma w dobrych cenach i naprawde porzadnej jakosci, mozna smialo do nich zajrzec i poszukac czego nam trzeba
ODPOWIEDZ