WInda osobowa problemy
Wątek dla prawdziwych majsterkowiczów. Projekty, DIY, warsztat, narzędzia.
- morska
Re: WInda osobowa problemy
Jeśli czujesz, że z twoją windą osobową coś się dzieje, to dlaczego nie wezwiesz firmy, która Ci ją zakładała? To do niej należy konserwacja dźwigów , jak i sprawdzenie stanu technicznego. Nie powinni umywać rąk, ale jeśli taka sytuacja będzie miała miejsce, to może sprawdź firmę Lift Service, słyszałam, że oni zajmują się każdą usterką, bez kombinowania.
- cleftjaw
Witam serdecznie. Szef mojej firmy ostatnio musiał zamówić całkowicie nową windę, właściwie dźwig osobowy więc sprawdziliśmy wszystkie oferty i wybraliśmy chyba tą najlepszą: http://www.komponentylift.pl/produkty/dzwigi-osobowe. Sądząc rzecz jasna po opiniach innych firm i wielu telefonach padło na komponenty lift. Zdecydowanie najbardziej bogata i najlepsza cenowo oferta.
- fiona45
W naszych czasach tak naprawdę wiele osób szuka ciekawych rozwiązań jeżeli mamy problemy zdrowotne. Jeżeli chodzi o takie schody, windy to warto poczytać na ten temat na https://www.likwidacja-barier.pl . Wiele nowoczesnych problemów da się rozwiązać w szybki i praktyczny sposób.
Post autor: złotooc »
Każda winda wcześniej czy później będzie wymagała dużego serwisu wraz z wymianą części zamiennych. Ja najbardziej popieram sprawdzone modele, wtedy ryzyko jest mniejsze, obecnie zastosowanie wind jest tak szerokie, że tak naprawdę w każdym dużym budynku wymagane jest chociaż kilka wind.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy