WInda osobowa problemy

Wątek dla prawdziwych majsterkowiczów. Projekty, DIY, warsztat, narzędzia.
Awatar użytkownika
coco

WInda osobowa problemy

Post autor: coco »

Mamy w domu windę osobową ze względu na syna, ale zaczyna się psuć. Co polecacie? Kto mi to zrobi?
Awatar użytkownika
morska

Re: WInda osobowa problemy

Post autor: morska »

Jeśli czujesz, że z twoją windą osobową coś się dzieje, to dlaczego nie wezwiesz firmy, która Ci ją zakładała? To do niej należy konserwacja dźwigów , jak i sprawdzenie stanu technicznego. Nie powinni umywać rąk, ale jeśli taka sytuacja będzie miała miejsce, to może sprawdź firmę Lift Service, słyszałam, że oni zajmują się każdą usterką, bez kombinowania.
Awatar użytkownika
cleftjaw

Post autor: cleftjaw »

Witam serdecznie. Szef mojej firmy ostatnio musiał zamówić całkowicie nową windę, właściwie dźwig osobowy :D więc sprawdziliśmy wszystkie oferty i wybraliśmy chyba tą najlepszą: http://www.komponentylift.pl/produkty/dzwigi-osobowe. Sądząc rzecz jasna po opiniach innych firm i wielu telefonach padło na komponenty lift. Zdecydowanie najbardziej bogata i najlepsza cenowo oferta.
Awatar użytkownika
fiona45

Post autor: fiona45 »

W naszych czasach tak naprawdę wiele osób szuka ciekawych rozwiązań jeżeli mamy problemy zdrowotne. Jeżeli chodzi o takie schody, windy to warto poczytać na ten temat na https://www.likwidacja-barier.pl . Wiele nowoczesnych problemów da się rozwiązać w szybki i praktyczny sposób.
złotooc

Post autor: złotooc »

Każda winda wcześniej czy później będzie wymagała dużego serwisu wraz z wymianą części zamiennych. Ja najbardziej popieram sprawdzone modele, wtedy ryzyko jest mniejsze, obecnie zastosowanie wind jest tak szerokie, że tak naprawdę w każdym dużym budynku wymagane jest chociaż kilka wind.
ODPOWIEDZ