Zabudowa busa
Wątek dla prawdziwych majsterkowiczów. Projekty, DIY, warsztat, narzędzia.
- ecik12
Re: Zabudowa busa
Wiesz co, jakiś czas temu miałem okazję korzystać z tej oferty http://mediatrailer.pl/zabudowa-busa.html i byłem bardzo zadowolony. Super jakość, szybka i rzetelna realizacja. Na pewno oddam im jeszcze jednego busa do zabudowy, bo tak się u mnie sprawdzili.
- selena67
Jeśli postawimy na zabudowę liniową do przewozu na krótkich odcinkach, autobus będzie wyposażony w siedzenia sztywne oraz klimatyzację z centralnym wylotem powietrza.
- katrju
Mnie zastanawia oferta https://autokary-podolec.pl/flota.html patrzę na flotę ich autokarów i autobusów i chyba zadzwonię właśnie tutaj. Niebawem jedziemy na mecz i będzie nas około 100 osób (a ja jestem organizatorem całego przedsięwzięcia) dlatego muszę wynająć coś komfortowego. Mam tylko dylemat pomiędzy Mercedesem a Setrą - który producent lepszy?
Post autor: Pawełek »
Zabudowa samochodów dostawczych czy busów to moim zdaniem podstawa. Warto od samego początku dbać o wnętrze auta i uniknąć ewentualnych uszkodzeń. U mnie świetnie sprawdza się zabudowa ze sklejki, która jest trwała, a dodatkowo tania. Dzięki niej zarówno wnętrze auta, jak i przewożony towar są zabezpieczone.
Post autor: paweł22 »
Ostatnio też szukałem dobrej firmy. Tutaj znalazłem naprawdę dobrą ofertę. Jeśli zsumuje się koszty materiałów czas pracowników to nic się nie zaoszczędzi.Fabryczne rozwiązania wyglądają o niebo lepiej. Ofertę mają naprawdę dobrą, z gotowych modułów można skonstruować prawię wszystko. A i jak wspomniałem wcześniej. Całą zabudowę jeśli się wrzuci w koszt to wydania pieniędzy praktycznie się nie zauważy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy