Zabudowa busa

Wątek dla prawdziwych majsterkowiczów. Projekty, DIY, warsztat, narzędzia.
Awatar użytkownika
sarnek

Zabudowa busa

Post autor: sarnek »

Chciałabym zabudować busa, ale zależy mi na sprawdzonej i doświadczonej firmie. Polecicie kogoś?
Awatar użytkownika
ecik12

Re: Zabudowa busa

Post autor: ecik12 »

Wiesz co, jakiś czas temu miałem okazję korzystać z tej oferty http://mediatrailer.pl/zabudowa-busa.html i byłem bardzo zadowolony. Super jakość, szybka i rzetelna realizacja. Na pewno oddam im jeszcze jednego busa do zabudowy, bo tak się u mnie sprawdzili.
Awatar użytkownika
sarnek

Post autor: sarnek »

A orientujesz się, czy w ofercie mają tez podłogi antypoślizgowe?
Awatar użytkownika
ecik12

Post autor: ecik12 »

Jasne, że tak. To mój must have. Wszystko masz opisane na tej stronie co ci podałem. Mają podłogi, okładziny ścienne, nadkola itd. Wszystko to co niezbędne.
Awatar użytkownika
selena67

Post autor: selena67 »

Jeśli postawimy na zabudowę liniową do przewozu na krótkich odcinkach, autobus będzie wyposażony w siedzenia sztywne oraz klimatyzację z centralnym wylotem powietrza.

Post autor: katrju »

Mnie zastanawia oferta https://autokary-podolec.pl/flota.html patrzę na flotę ich autokarów i autobusów i chyba zadzwonię właśnie tutaj. Niebawem jedziemy na mecz i będzie nas około 100 osób (a ja jestem organizatorem całego przedsięwzięcia) dlatego muszę wynająć coś komfortowego. Mam tylko dylemat pomiędzy Mercedesem a Setrą - który producent lepszy?
Pawełek

Post autor: Pawełek »

Zabudowa samochodów dostawczych czy busów to moim zdaniem podstawa. Warto od samego początku dbać o wnętrze auta i uniknąć ewentualnych uszkodzeń. U mnie świetnie sprawdza się zabudowa ze sklejki, która jest trwała, a dodatkowo tania. Dzięki niej zarówno wnętrze auta, jak i przewożony towar są zabezpieczone.
paweł22

Post autor: paweł22 »

Ostatnio też szukałem dobrej firmy. Tutaj znalazłem naprawdę dobrą ofertę. Jeśli zsumuje się koszty materiałów czas pracowników to nic się nie zaoszczędzi.Fabryczne rozwiązania wyglądają o niebo lepiej. Ofertę mają naprawdę dobrą, z gotowych modułów można skonstruować prawię wszystko. A i jak wspomniałem wcześniej. Całą zabudowę jeśli się wrzuci w koszt to wydania pieniędzy praktycznie się nie zauważy.
ODPOWIEDZ