Witam.
Interesuje mnie zabieg usunięcia ginekomastii u 22 letniego chłopaka. Polecacie jakieś kliniki (najlepiej Warszawa), lekarzy, którzy by się tego podjęli.
Dużym plusem było by gdyby zabieg był bezpłatny.
Pozdrawiam,
Łukasz
Ginekomastia
Męskie choroby, problemy i rozwiązania. Radzimy, rozwiewamy wątpliwości, pomagamy.
Re: Ginekomastia
Post autor: Leoń »
Na fundusz w czasach pandemii to raczej nie masz co liczyć... Prywatnie jakbyś chciał to wiem, że w Wilanowie w przychodni Wilmed wykonują takie zabiegi. Szwagier u nich miał właśnie tam usuwaną ginekomastię. Bardzo był zadowolony z efektu. Zresztą zmianę było widać gołym okiem.
Post autor: kapiś898 »
Ogólnie bardzo dużym plusem jest to, że efektów ginekomastii można się naprawdę bardzo szybko pozbyć. W tym celu polecam znaleźć jednego z lepszych chirurgów plastycznych i ja ze swojej strony mogę polecić Wam Panią dr Żukowską. Na pewno pomoże się uporać z problemem.
Post autor: Ognik »
Prywatna opieka medyczna oferuje również specjalistyczne konsultacje dla osób z chorobami układu pokarmowego. Platforma https://zdrowie.pzu.pl/ umożliwia dostęp do gastroenterologów, którzy mogą przeprowadzić zaawansowane diagnostyki i terapie, co jest kluczowe dla poprawy jakości życia pacjentów.
- sarnek
Usługi związane z leczeniem ginekomastii na stronie https://wilmed.pl/uslugi/leczenie-ginekomastii/ obejmują szeroką gamę metod terapeutycznych, dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjenta. Specjaliści kliniki oferują kompleksowe konsultacje oraz skuteczne opcje leczenia tego schorzenia.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy