Jak uporać się z depresją?
Męskie choroby, problemy i rozwiązania. Radzimy, rozwiewamy wątpliwości, pomagamy.
- FelixFelicis
Jak uporać się z depresją?
Post autor: FelixFelicis »
Co czwarta osoba z nas cierpi na depresję. Dlatego warto wybrać się do profesjonalnego terapeuty, który pomoże uporać się z cierpieniem. Bardzo gorąco polecam poradnię http://centrum-futurum.pl. Pracują tam najlepsi profesjonaliści.
- cleftjaw
Re: Jak uporać się z depresją?
Moim zdaniem bardzo dobrym pomysłem jest skorzystanie ze stronki lekarzebezkolejki: URL gdzie znajdziecie naprawdę mnóstwo świetnych lekarzy bez zbędnego czekania w kolejkach. Strona oferuje również ciekawe artykuły dotyczące zdrowia.
- Krzysztofk40
Post autor: Krzysztofk40 »
Sam miałem problemy psychologiczne jak niska samoocena i brak chęci do życia. Podano mi adres psychologa http://psychologmoleda.pl/, który pomógł w zbudowaniu poczucia własnej wartości i nauczył innego spojrzenia na siebie. Z czasem chęci do życia wracają nad czym cąły czas pracujemy.
Macie może podobne problemy? Jak oprócz wizyty u psychologa można z tym walczyć.
Macie może podobne problemy? Jak oprócz wizyty u psychologa można z tym walczyć.
Post autor: monikaaa »
przy depresji często lekarze zapominają o tak ważnej suplementacji Ja stosowałam olejek CBD 5% essenz decarboxylated i brahmi witamine b3, b6, D, kwas foliowy i omega 3 z oleju konopnego ...przetestujcie ten zestaw ...większość produktów znajdziecie tu www.konopiafarmacja.pl i polecam z całego serca. Miałam depresję i okropne migreny , bezsenność Brałam leki od lekarza, ale kiedy do swojej kuracji dołączyłam suplementację i olejek cbd… CUDO! Zaczęłam normalnie spać po nocach, uspokoiłam się, zrelaksowałam, a ból głowy odchodził natychmiast. Ten olejek to jak połączenie tabletki przeciwbólowej i środka na uspokojenie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy