Załamka po rozwodzie
Męskie choroby, problemy i rozwiązania. Radzimy, rozwiewamy wątpliwości, pomagamy.
- dżemil1965
Załamka po rozwodzie
Post autor: dżemil1965 »
Problem mam słuchajcie. Bo żona z pół roku temu straszyła mnie rozwodem. Sam rozwód to jeszcze nic, bo nie układało nam się jakoś super. najgorsze było to, że postanowiła zabrać dzieci i wynieść sie za granice. Boje się że stracę z nimi kontrakt, jestem totalnie załamany. Czy ktoś z Was był w takiej sytuacji?
- Kordian
Re: Załamka po rozwodzie
Myślę, że musisz pogadać z dwoma osobami - prawnikiem i psychologiem.
- dżemil1965
- dżemil1965
Post autor: dżemil1965 »
nie, no nie ma opcji! A do kogo mógłbym się zwrócić?
- Natanael_74
Post autor: Natanael_74 »
Jeżeli mogę pomóc, to podrzucę namiary na bardzo profesjonalną panią psycholog http://poradniasalomon.com.pl/specjalisci/aleksandra-domagala/. Ja chodziłem do niej jak wylali mnie z pracy.
- dżemil1965
- Grażynka3
Domyślam się że może być bardzo trudno. Dlatego też trzeba wszystko jak najszybciej załatwić, odciąć się kompletnie od starego życia. Zobaczcie sobie tu może dlatego też ofertę od https://www.adwokatkoscielny.pl/ Załatwienie stwierdzenia nieważności małżeństwa umożliwi wam także ponowne wzięcie ślubu kościelnego. Może to w przyszłości się wam przyda.
- carolina91
Post autor: carolina91 »
Rozwód to bardzo trudny czas. Ja swój przepłaciłam depresją. Teraz czeka mnie leczenie depresji we wrocławiu i prawdopodobnie długa terapia, ale nie poddaję się. Postanowiłam pójść na terapię by zawalczyć o siebie i odzyskać swoją dawną pogodę ducha. Jakby nie patrzeć na rozwodzie świat się nie kończy.
- Ardi
- Kontakt:
warto isc w takiej sytuacji do psychologa, bo moze byc to powazny problem, wiec trzeba mu zaradzić. Nie ma co zwlekac jesli wzmagamy sie z depresja - warto udac sie do profesjonalnej kliniki Medox https://medox.org.pl/ w Nowym Modlinie. Oni pomogli juz wielu pacjentom wyjsc z depresji ,wiec z pewnoscia pomoze i Tobie 

- Ruzia
Moja znajoma jest w trakcie rozwodu, ale jeszcze gorsze jest to, że jej mąż właśnie wpadł w alkoholizm. I co ona biedna w takiej sytuacji powinna zrobić? Z jednej strony darować sobie, bo i tak ten facet dużo krzywdy jej wyrządził. A z drugiej strony przecież nie można zostawić samemu sobie człowieka z takim problemem. Dam jej namiary na najlepszy Ośrodek terapii Uzależnień Nefo, ale co ona z tym zrobi, to już nie wiem. Ja bym wspierała osobę w nałogu mimo wszystko.
- coco
Sytuacje są różne i moim zdaniem nie powinieneś/aś wpadać w jeszcze większego doła, myśląc, że tylko Ty się załamujesz. To nie jest prawda. Wiele osób tak cierpi. Ważne, żebyś pomoc otrzymał/a. Myślę, że Ranking Ośrodków Terapii pomoże Ci w wyszukiwaniu odpowiednich placówek medycznych, idealnych do leczenia właśnie uzależnień, jeśli w nie wpadłaś/eś.
- fidyka
Nigdy nie zaszkodzi porozmawiać z psychologiem. Myślę, że taka osoba może pomóc rozwiązać istniejący problem. Warto więc zajrzeć na stronę http://melka-roszczyk.pl/ i zapoznać się z ofertą świetnej pani psycholog z Poznania.
- amandzia
Jeśli w waszym otoczeniu jest osoba, która ma problem z alkoholem warto by udała się na leczenie do ośrodka Terapii Uzależnień Nefo wsparcie dla trzeźwiejącego alkoholika jest niezwykle istotna warto prosić przyjaciół i rodzinę o pomoc, nawet jeżeli nasze relacje nie są takie jak kiedyś.
- daga
- Kontakt:
współczuję sytuacji, niestety statystyki są mało korzystne jeśli chodzi o dzieci i opiekę taty, ale nie jest to nie możliwe. Proponuje poszukać dobrego adwokata w tym temacie i zasięgnąć języka. Osoba która się na tym zna będzie najbardziej wiarygodnym źródłem informacji w tym temacie.
agencja pośrednictwa pracy Folga.com.pl
Post autor: Dżesika »
Niestety, nie jest to prosty temat. Jeśli nie radzicie sobie, to nie ma co walczyć samemu ze sobą. Najrozsądniej byłoby wesprzeć się pomocą najlepszych psychologów. W Klinice Psychomedic.Online pracują terapeuci, którzy pomogą Wam wrócić do dobrego stanu i radości z życia. Umówcie się z nimi na poradę i niech w końcu uśmiech wróci na Wasze usta.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy