Jaką deskorolkę elektryczną polecacie?
Sporty ekstremalne, wyścigi, golf, boks. Informacje, dyskusje.
Jaką deskorolkę elektryczną polecacie?
Post autor: miśek94 »
Już od jakiegoś czasu rozglądam się za porządną deskorolką elektryczną - którą z nich moglibyście mi polecić? Nie uśmiecha mi się podróżowanie wszędzie samochodem - chciałbym nieco zadbać o środowisko i sam zrobię wszystko, aby zminimalizować ilość emitowanych spalin. Zastanawiam się nad deskorolką od Majestic Boards - jakie macie zdanie na temat tej marki?
Re: Jaką deskorolkę elektryczną polecacie?
Post autor: kyś852 »
Ja zdecydowałem się na zakup jednej z deskorolek od Majestic Boards i jestem z niej bardzo zadowolony. Nie zawiedziesz się, jeśli zdecydujesz się na jej zakup. Moja porusza się do 60 km/h do tego na jednym ładowaniu jest w stanie ujechać nawet 50 km, więc polecam.
Post autor: pryś750 »
Wysokiej jakości hulajnogę elektryczną dostaniesz w sklepie Majestic Boards. Moim zdaniem nie ma co oszczędzać. Trzeba mieć na uwadze, że jest to środek transportu - dobrze byłoby więc, gdyby był solidny i bezpieczny. Decydując się na zakup chińskiego składaka można sobie wyrządzić tylko i wyłącznie krzywdę, bo o wysokiej jakości takiej deskorolki mówić nie można.
Post autor: pączek »
Ja również polecę Ci jeden z modeli od Majestic Boards. To, który wybierzesz nie ma najmniejszego znaczenia, bo każda ich deska charakteryzuje się dobrą jakością. Tutaj: https://majesticboards.pl/#shop możesz sobie porównać ich modele i sprawdzić, który najbardziej Tobie odpowiada. Jestem pewny, że deskorolka tej marki przypadnie Ci do gustu.
Post autor: tończyk »
Majestic Boards ma bardzo dobre deskorolki i chyba nikt nie ma co do tego żadnych wątpliwości. No ale co się dziwić, jakby nie patrzeć, ceny ich deskorolek nie są najniższe, ale przynajmniej kupując ją można być pewnym, że będzie nam służyć przez lata.
Post autor: piśek »
To zależy czego oczekujesz. Jeśli jednak zależy Ci na spory zasięgu oraz dużej prędkości to rzeczywiście wybór jednego z modeli majestic boards może okazać się dobrym pomysłem. Miałem okazje testować model Majestic PRO X i mogę go Tobie polecić z całego serca. Jestem pewny, że spełni Twoje oczekiwania!
Post autor: tomuś455 »
Również polecam Wam deskorolkę od Majestic Boards, bo jest moją drugą deskorolką, ale kompletnie nie mogę ich porównać, bo ta pierwsza była fatalna... Na szczęście z polecenia trafiłam właśnie na Majestic Boards i teraz śmiało razem z bratem testujemy i cieszymy się z fajnej frajdy.
Post autor: miś785 »
Zgadzam się z przedmówcami. Sam posiadam ich deskorolkę i jestem z niej zadowolony. Mało tego - dodam, że miałem okazję testować różne deskorolki, ale ta firma moim zdaniem posiada najlepsze modele. Jestem pewny, że wybierając model od Majestic Boards nie zawiedziesz się
. A rozważasz jakiś konkretny model? Masz już jakiś na oku?

Post autor: mączek909 »
Ja szukając deskorolki na początku określiłem dokładnie, czego potrzebuję. Zależało mi na szybkości i sporym zasięgu (nie chciałem ładować deskorolki co 5 kilometrów, bo co to by była za radość z jeżdżenia). Koniec końców zdecydowałem się na jeden z modeli od Majestic Boards i nie zawiodłem się - mam ją już kilka miesięcy i jestem z niej naprawdę bardzo zadowolony.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy