chrypka i ból gardła
Moda męska, buty, zakupy, rabaty, przeceny.
- Melotta
Re: chrypka i ból gardła
na poranny ból gardła to woda z miodem jest dobra, albo łyżeczka samego miodu, jak problem jest mocno uyciążliwy to mi czesto przy mocniejszym porzeziebieniu pomaga wlasnie tantum natura https://tantumnatura.pl/poranny-bol-gar ... im-radzic/ takie pastylki wlasnie dzieki którym wszystko po pewnym czasie wraca do normy i gardlo jak nowe
tissot prc 200 red
tissot prc 200 red
- Ardi
- Kontakt:
niestety w starszym wieku bardzo trudno leczy sie nawet najlżejsze choroby. Moj dziadek bardzo zle znosi nawet przeziebienie a nie mamy mozliwosci sprawowac nad nim calodobowej opieki. Jednak udalo znalezc sie dla niego miejsce w domu seniora Pod Topolami w Piotrkowie Kujawskim https://podtopolami.eu/ Jest tu pod stala opieką doswiadczonego personelu - ludzie sa tu zyczliwi i bardzo pomocni
scx-4300 toner
scx-4300 toner
- wacha
Zobaczcie sobie tutaj https://conagardlo.pl/ tabletki do ssania na ból gardła. Myślę, że warto je wypróbować. Prawda jest taka, że jeśli trafimy w lek, który nam raz pomógł, to za każdym razem będzie szybko przynosił ulgę. U mnie to się sprawdza. Nie lubię być chora i staram się zawsze szybko działać, aby całkowicie się nie rozłożyć na wiele dni, bo to jest niezwykle problematyczne dla mnie. Nie mogę sobie na to pozwolić.
- Klemek0
na bol gardla to zdecydowanie polecam septogard! swietny srodek,dziala bakteriobojczo i odkazajaco, dodatkowo niwelujac poczucie bolu gardla
no i wygodna opcja podania - bo psikasz aplikatorem na gardlo i po chwili spokoj 

- foxi
To w zasadzie nic dziwnego ,że o tej porze roku zaczynamy mieć problemy z gardłem. Tak się dziej co roku i jak co roku stosując te same, sprawdzone metody wygrywamy walkę z bólem gardła. Moim zdaniem naljepsze są domowe sposoby na ból gardła ,bo korzystamy z produktów naturalnych ale to co mnie do nich najbardziej przekonuje to fakt ,że są skuteczne.
Post autor: uleńka »
Poczytaj sobie czym płukać gardło przy zapaleniu gardła. Warto wiedzieć takie rzeczy. U nas póki co te sposoby bardzo dobrze się sprawdzają i ból gardła szybko mija. W ogóle rzadko chorujemy co mnie bardzo cieszy.
- Kamilla36
Nie znam lepszego preparatu na ból gardła od Octeniseptu. Sama miałam problem aby się do niego przekonać, ale gdy już pierwszy raz go użyłam, nie stosuję niczego innego. Preparat szybko przynosi ulgę i jest wygodny w aplikacji (tylko troszkę gorzki
)

- mczay
Kiedy przychodzi czas przeziębienia, u mnie najgorsze jest drapanie w gardle i kaszel wieczorem. Przez to nie mogę spać i nie daję spać innym. Nawet przyjmowanie leków niewiele na to pomaga. Na stronie conagarlo.pl jest dużo porad na ten temat. Jeśli jesteś chory, warto poszukać tutaj artykułu dla siebie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy