Feromony dla mężczyzn

Moda męska, buty, zakupy, rabaty, przeceny.
Awatar użytkownika
sarnek

Feromony dla mężczyzn

Post autor: sarnek »

Od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu feromonów, ale widziałem że w sklepach internetowych ich nie brakuje - różnią się dosłownie wszystkim: przede wszystkim ceną. Podpowiecie mi, jakie feromony najlepiej wybrać? Czym się głównie sugerować?
Awatar użytkownika
ecik12

Re: Feromony dla mężczyzn

Post autor: ecik12 »

Generalną zasadą, jaką powinieneś się kierować, to sprawdzony dostawca. W https://testorevolt.pl/ na przykład znajdziesz wybór najróżniejszych produktów, które mają potwierdzone i skuteczne działanie. Są one też często mieszane z perfumami, dzięki czemu dostajesz przy okazji atrakcyjny zapach.
Awatar użytkownika
sarnek

Przejrzałem sobie tę stronę, którą poleciłeś i faktycznie - wybór jest ogromny. W oko wpadł mi przede wszystkim ten produkt o nazwie Chakra. Stosowałeś go? 10 ml kosztuje 99zł, także dość sporo - jak myślisz, to dobry wybór na sam początek? Myślę też o zakupie jakichś feromonów dla swojej dziewczyny.. Na kobiecych też się znasz?
Awatar użytkownika
ecik12

Post autor: ecik12 »

Miałem swego czasu te feromony o których napisałeś - były super. Zresztą jak wszystkie z tej strony :) Ja jednak stawiam na feromony perfumowane, bo zastępują już mi klasyczne perfumy - takie 2 w 1 :) A co do feromonów kobiecych, to one działają na tej samej zasadzie co męskie. Moja żona też z nich korzysta.
Awatar użytkownika
sarnek

Super, dzięki za odpowiedź. Właśnie złożyłem zamówienie w sklepie - mam nadzieję, że przesyłka dotrze do mnie jeszcze w tym tygodniu i będę mógł sobie je na spokojnie przetestować.
Awatar użytkownika
Laqiur56

Post autor: Laqiur56 »

Znacie może jeszcze jakieś inne oferty? Szukam czegoś dobrego.
"Nie wszystko płynie; czasem coś wysycha."
ODPOWIEDZ