Naturalne produkty

Moda męska, buty, zakupy, rabaty, przeceny.
Awatar użytkownika
tadamka

Naturalne produkty

Post autor: tadamka »

Staracie się korzystać z naturalnych produktów? Jeżeli tak to ca co najczesciej stawiacie. Zauważyłam, że korzystanie z takich produktów https://zawszenaturalnie.pl/promocje zdecydowanie lepiej na mnie wpływa. Sama jakoś tych produktów jest zacznie lepsza niż tych napakowanych chemią. Chce wprowadzić do siebie same naturalne produkty.
Awatar użytkownika
IchLiebeMich

Re: Naturalne produkty

Post autor: IchLiebeMich »

Często korzystam ze sprawdzonych przez Was pozycji. Właśnie dlatego lubię przeglądać takie tematy.
Natura świata jest taka, że tworząc coś, często niszczymy coś innego.
Awatar użytkownika
wiola.pik

Post autor: wiola.pik »

W moim przypadku, szczególnie dobrze sprawdzają się naturalne kosmetyki. Odkąd zaczęłam je stosować znacznie poprawił się stan mojej cery. Jestem alergiczką i muszę bardzo ostrożnie dobierać wszelkiego rodzaju kosmetyki aby nie nabawić się uczulenia.
perfumeria internetowa esentire.pl
Awatar użytkownika
toska

Post autor: toska »

Zaciekawił mnie ten temat. W wolnym czasie na pewno zagłębie się w wątek.
(...) czas odmierzają tylko ci, których dni są policzone.
Awatar użytkownika
Bartek34

Post autor: Bartek34 »

Miałem okazję ostatnio przetestować nową serię Duetus. Seria bardzo przyjemna, szczegónie polecam tutaj żel do mycia twarzy jak rownież krem na noc. Nie jest tłusty, ale jednoczesnie dobrze nawilża. Ma dobry sklad, tak wiec zauważylem zmniejszenie powstawania wyprysków ( a moze była to zasługa żelu do mycia twarzy). Z kremow świetna jest rownież Mialena, która podkradam mojej pannie ;)

Mozna poczytać sobie o nim tutaj -----> https://www.medonet.pl/krem-przeciwzmar ... 77513.html
ODPOWIEDZ