Porządne większe auto dla mężczyzny
Moda męska, buty, zakupy, rabaty, przeceny.
- EmilCh
Porządne większe auto dla mężczyzny
Cześć
Jakie auto wybrać jeśli chodzi o dłuższe wyjazdy za miasto na różne warunki itd. Macie może dla mnie jakieś podpowiedzi? Jeśli tak to będę zdecydowanie wdzięczny za wskazówki i też dobrze jakby był jakiś fajny/uczciwy salon w Rzeszowie i okolicach.
Jakie auto wybrać jeśli chodzi o dłuższe wyjazdy za miasto na różne warunki itd. Macie może dla mnie jakieś podpowiedzi? Jeśli tak to będę zdecydowanie wdzięczny za wskazówki i też dobrze jakby był jakiś fajny/uczciwy salon w Rzeszowie i okolicach.
- OliwiaEr
Re: Porządne większe auto dla mężczyzny
Na ten moment jestem zdecydowanie za Auto Res Rzeszów w którym znajdziecie sporo dobrych propozycji tego typu aut m.in Jeep Cherokee który jest taką propozycją idealną na długie wyjazdy po nierównym terenie. Do tego będziecie mogli znaleźć u nich może jakieś fajne propozycje aut używanych i jednocześnie liczyć na pomoc obsługi w razie jakichkolwiek pytań. Pozdrawiam!
- Ronnuz
W mojej opinii jeżeli będziecie szukali dobrego auta dla siebie to koniecznie zwróćcie uwagę na ofertę przygotowaną przez wspomniany już Auto Res. Profesjonalne podejście do klienta, dobry zakres cenowy, brak problemów ze strony obsługi i jednocześnie dotrzymanie wszystkich warunków i ustaleń jeżeli chodzi o wybór odpowiedniego auta dla siebie. Pozdrawiam i daj znać jak już będzie po zakupach
- TymenS
Bardzo dobra propozycja na którą na pewno warto zwrócić uwagę, w mojej opinii jeżeli chodzi o wybór auta dla faceta to na pewno warto wziąć uwagę właśnie na coś większego jak Cherokee, czy Fiat Tipo. Sprzęt który spełnia wymagania, także jeśli macie rodzinę. Jednocześnie z ceny i wszystkich warunków oraz opcji dodatkowych jesteśmy w pełni zadowoleni.
-
Wielu mężczyzn tak jak mój mąż ma swoje konkretne typy jeśli chodzi o markę czy model samochodu. Bynajmniej mój mąż jest zakochany w Porsche i to odkąd się znamy już tak miał. Dlatego kiedy przyszło do kupna nowego auta to nie zdziwiłam się, że zabrał mnie do Porsche Centrum Sopot. Ale tam są wozy, na żywo to jeszcze większe wrażenie robią. Zgodnie wybraliśmy Macana Turbo, mi też się podoba. No i ten komfort jazdy.
- coco
Ja to bym Ci powiedział, że w nowościach Audi należy poszukać. Tutaj https://forum-mechaniczne.pl/portal/pre ... -2021-rok/ masz wypisane, jakie są planowane nowości i premiery. Każdy model dla mnie to coś porządnego i na pewno warto jest rozważyć. Oczywiście Audi to nie samochód na każdą kieszeń, ale warto dołożyć.
- elegant
Akurat wybór auta jest dość indywidualną sprawą i wcale nie jest powiedziane, ze musi ono być większe. Mi spodobał się na pewno wpis https://kioskpolis.pl/obliczanie-sredni ... ania-auta/ dzięki któremu bez problemu nauczyłem się jak mogę obliczyć spalanie mojego samochodu. Jest to z pewnością przydatna wiedza.
Post autor: Nerek »
No i jak wybór, ja miałem do czynienia z Auto Res przy zakupie auta do naszej firmy. Dokładnie chodzi mi tutaj o busa Fiata Ducato, którego także złapaliśmy na wyprzedaży roczników
-
Wiem dobrze co to znaczy jeździć małym samochodzikiem....Powiedziałem sobie nigdy więcej! Duży mężczyzna musi mieć dużo miejsca w aucie a do tego jeździć komfortowo. A takie samochody są na rynku i ciągle pojawiają się nowe. Zobaczcie co szykuje nowa toyota highlander https://www.toyota.zabrze.pl/news/nowa- ... o-w-polsce. Osobiście na premierę czekam i całkiem możliwe, że na to auto się zdecyduje. Zdjęcia, opis, wyposażenie, moc robi na mnie duże wrażenie. Jeśli na żywo będzie tak samo to z pomocą małego kredytu będzie jeszcze w przyszłym roku w moim posiadaniu. Na 6 osobową rodzinę ideał.
Post autor: mańkowski »
Zgadzam się, Jeep to doskonałe auto, marzyłem o nim, w końcu mam i potwierdzam, że jest świetny. Mam Cherokee, czyli klasykę i kupiłem go w rozsądnej cenie we Wrocławiu ADF Auto na Karkonoskiej https://www.adfauto.pl/CMS/salon/salon.html Także jeśli lubcie dużo miejsca w kabinie i wycieczki po bezdrożach to jest to samochód dla was.OliwiaEr pisze: ↑17 sie 2020, 10:28 Na ten moment jestem zdecydowanie za Auto Res Rzeszów w którym znajdziecie sporo dobrych propozycji tego typu aut m.in Jeep Cherokee który jest taką propozycją idealną na długie wyjazdy po nierównym terenie. Do tego będziecie mogli znaleźć u nich może jakieś fajne propozycje aut używanych i jednocześnie liczyć na pomoc obsługi w razie jakichkolwiek pytań. Pozdrawiam!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy