Szkoła policealna

Moda męska, buty, zakupy, rabaty, przeceny.
Awatar użytkownika
tadamka

Szkoła policealna

Post autor: tadamka »

Zaoczne studia nie są wcale gorsze, ne wiem skąd to mylne przeświadczenie... sama studiuję jak koleżanka powyżej a konkretnie zarządzanie: http://www.wszop.edu.pl/kandydaci/zarza ... 259,54,259 a jest to kierunek łączący wiedzę ekonomiczną (finanse, marketing, prawo gospodarcze) z wiedzą psychologiczną. Studia dotyczą prawidłowości oraz problemów związanych z funkcjonowaniem organizacji i instytucji publicznych.

stawka wibor sierpień 2012
Awatar użytkownika
tomasz901

Re: Szkoła policealna

Post autor: tomasz901 »

Dla mnie zdecydowanie studia, ponieważ podoba mi się taki kierunek, na którym trzeba zdobyć wiedzę i wiem, że będzie to bardziej możliwe na studiach. Sprawdzałem wiele uczelni, ale chyba zdecyduję się studiować tutaj w Warszawie, grafikę komputerową.
Awatar użytkownika
toska

Post autor: toska »

Jak dla mnie są to przydatne sugestie. Zdecydowanie można na nich polegać.
(...) czas odmierzają tylko ci, których dni są policzone.
Awatar użytkownika
Ruzia

Post autor: Ruzia »

Moja córka wybiera się do szkoły policealnej i w dodatku jeszcze pracuje. Chciałabym ją troszkę odciążyć i pokupować na przykład niezbędne artykuły papiernicze, które jej się przydadzą na zajęciach. Przeglądając internet, trafiłam na taką ofertę na Ceneo https://www.ceneo.pl/Artykuly_papiernic ... ka_Pad.htm . Co sądzicie o takich kołozeszytach i notesach? Myślę, że jej się przydadzą do robienia notatek.
Robaczek

Post autor: Robaczek »

Moim zdaniem po liceum najlepiej wybrać się na jakieś wartościowe studia. Co powiecie na taki kierunek jak user experience design o którym mowa na stronie podyplomowe.wse.krakow.pl/ux-business-design. Kierunek ten oferuje Wyższa Szkoła Europejska z Krakowa i cieszy się on coraz większą popularnością. Trudno się dziwić - bez wątpienia jest to kierunek z przyszłością ;)
Awatar użytkownika
AbiUbu

Post autor: AbiUbu »

Bardzo fajną opcją po szkończeniu szkoły policealnej są dedykowane studia, realizowane przez uczelnia prywatna Kraków. Dzięki temu nawet wtedy, gdy metryka na to nie wskazuje, mamy szansę na uzupełnienie naszej edukacji.
Awatar użytkownika
Milena

Post autor: Milena »

Oczywiście, że studia zaoczne to dobra decyzja - można od razu zdobywać jakieś doświadczenie zawodowe.
Stąd moje pytanie z kolei o akademik i mikroapartamenty Wrocław: las.com.pl/ - to dobra lokalizacja?
Chodzi nam o coś, co jest blisko politechniki. Szukamy czegoś w dobrym standardzie i w przystępnej cenie.
Awatar użytkownika
moncias

Post autor: moncias »

Jak dla mnie to ta oferta jest całkiem w porządku. Przynajmniej tak to wygląda.
Bądź osobą, którą miałaś być, a nie tą, którą inni postanowili z ciebie zrobić.
Awatar użytkownika
jurko

Post autor: jurko »

Moje dzieci również chcą podjąć naukę w szkole policealnej. Niestety w naszym miasteczku nie jest to możliwe. Akademik Kraków, koszty nie są takie duże a na pewno dużo lepszy komfort mieszkania niż w starych kamienicach. Czy ktoś z was ma doświadczenie z domami studenckimi?
ODPOWIEDZ