Import auta z usa - jakie?
Samochody, wyścigi, serwis, nowinki motoryzacyjne. Wszystko dla fanów czterech kółek.
Import auta z usa - jakie?
Post autor: Damiń »
Czy według Was import aut z usa się opłaca? Jeśli tak to jak dokładnie to wyglądało u Was i przede wszystkim czy macie może dla mnie jakies konkretne informacje, bo wiem że załatwianie tego na własną ręką nie jest zbyt prostym zadaniem. Dlatego mam nadzieję, że trochę mi podpowiecie 

Re: Import auta z usa - jakie?
Post autor: FilipZoń »
W mojej opinii jeśli chodzi o wybór ciekawych ofert zakupu samochodu to myślę, że warto tutaj sobie sprawdzić właśnie ofertę od Bid Cars bo specjalizującej się w imporcie samochodów z USA. Transakcja przebiegła pewnie i bezpiecznie, bez żadnego ryzyka. Pomagają zarówno w licytacji i jednocześnie transporcie zakupionego samochodu już bezpośrednio pod wskazany adres. Według mnie wygodna opcja 

Post autor: Jaceś »
To prawda na pewno będziecie potrzebowali konkretnej pomocy przy licytacji i transporcie do kraju, w tym mi ogólnie pomagał Bid Cars na ich stronie można od razu sobie sprawdzić aktualne licytacje, czy kalkulator żeby sobie przeliczyć na co trzeba się przyszykować. Pozdrawiam!
Post autor: Damiń »
O to ciekawe, to zabieram się za sprawdzenie w takim razie jak to dokładnie u nich wygląda kosztowo.Jaceś pisze: ↑10 sie 2021, 9:49 To prawda na pewno będziecie potrzebowali konkretnej pomocy przy licytacji i transporcie do kraju, w tym mi ogólnie pomagał Bid Cars na ich stronie można od razu sobie sprawdzić aktualne licytacje, czy kalkulator żeby sobie przeliczyć na co trzeba się przyszykować. Pozdrawiam!
Post autor: Dobeń »
Ja osobiście polecam zakup auta z usa właśnie z pomocą Bid Cars. Firma rzetelnie wykonuje zlecenie i o wszystkim informują, więc mogłem być spokojny w okresie dostawy. Poszło jak najbardziej bezpiecznie i bezproblemowo czyli tak jak tego oczekiwałem i pewnie jeszcze kiedy skorzystam, na razie moim nowym bmw muszę się nacieszyć 

-
Nie wiem czy bym się zdecydowała na sprowadzenie samochodu z zagranicy. Auto przede wszystkim powinno być pewne, a najlepiej wcześniej dokładnie sprawdzone. Tak jak to jest w Centrum samochodów używanych Porsche Approved Sopot. Świetne samochody, do tego z gwarancją, a zawsze cena atrakcyjniejsza i bardziej realna, przynajmniej dla mnie.
- Kamilla36
Po zobaczeniu oferty ze strony: https://volvocarkalisz.volvocars-partne ... c-z-volvo/ gdzie trwa akurat akcja promocyjna volvo, stwierdzam, że nie warto jest decydować się na import aut z za granicy. Dzięki tej ofercie możesz kupić bardzo dobre auto za bezcen
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy