Kamerka samochodowa

Samochody, wyścigi, serwis, nowinki motoryzacyjne. Wszystko dla fanów czterech kółek.
Awatar użytkownika
dresik

Kamerka samochodowa

Post autor: dresik »

Macie kamerki zamontowane w samochodzie??
Czym się kierować przy wyborze takiego urządzenia??
W pracy kumpel ma Mikavi PQ4 Dual nagrywa z przodu i tyłu. Chętnie porównałbym ją z innymi modelami przez Was polecanych.
Awatar użytkownika
korniszon

Re: Kamerka samochodowa

Post autor: korniszon »

Ja mam mikavi pq3 i bardzo fajnie mi się sprawdza, bardzo dobrze nagrywa w dzień, w nocy też daje radę, ma czuły tryb parkingowy. Poszukaj sobie na yt nagrań z tej kamerki, spojrzałem na parametry i ta o któej mówisz to widze jeszcze lepszy wypas :D
Awatar użytkownika
captainjack99

Post autor: captainjack99 »

Teraz rejestrator samochodowy to po prostu taki must-have w każdym pojeździe. Rzeczywiście i moim zdaniem również warto nabyć taką kamerę samochodową dual, która rejestruje przód i tył pojazdu. Posiadając taki sprzęt, jesteśmy kompletnie zabezpieczani. Za rozsądne pieniądze można nabyć kamerę samochodową Auto Vox D5 PRO, ona oprócz tego rejestruje przód i tył to ma jeszcze kondensator zamiast baterii. Po prostu dłużej posłuży.
Awatar użytkownika
TymenS

Post autor: TymenS »

Na ten moment jak najbardziej polecam zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez producenta Manta, u którego również znajdziecie wiele świetnych propozycji jeśli chodzi o dobrej jakości kamery samochodowe i rejestratory które pozwolą Wam zachować pełne bezpieczeństwo na trasie.
Robaczek

Post autor: Robaczek »

Ja jakiś czas temu zastanawiałam się, czy używanie takich kamer samochodowych jest do końca legalne. Trafiłam na ciekawy artykuł na ten temat na stronie https://smartcams.pl/blog/50_kamery-sam ... galne.html - wszystko zostało tam wyjaśnione. Jeśli więc ktoś z Was również się nad tym zastanawia, to polecam ;)
ODPOWIEDZ