Biegunki i zaparcia

Znasz dobre, solidne firmy, które możesz polecić? Daj znać!
Gość

Biegunki i zaparcia

Post autor: Gość »

Moje wypróżnienia są bardzo nieregularne – od zaparć po biegunki. Próbowałem różnych probiotyków, ale nie widzę dużej poprawy. Czy istnieją inne suplementy lub terapie, które mogłyby pomóc w uregulowaniu pracy mojego jelita?
pinezka

Re: Biegunki i zaparcia

Post autor: pinezka »

Jeśli masz problemy z nieregularnymi wypróżnieniami i probiotyki nie przynoszą poprawy, warto rozważyć inne opcje. Moja znajoma miała podobny problem i zaczęła stosować Inteste Max. Ma wysoką zawartość maślanu sodu, który świetnie wpływa na regulację pracy jelit. Maślan pomaga w odbudowie błony śluzowej jelit i zmniejsza stan zapalny, co może naprawdę pomóc w uregulowaniu pracy jelit. Może warto spróbować, żeby zobaczyć, czy u Ciebie też przyniesie ulgę.
barbar

Post autor: barbar »

Ja nie mam może biegunek i zaparć ale za to męczą mnie już od dawna wzdęcia. I zmiana diety za bardzo nie pomaga, zastanawiam się czy nie pora sięgnąć po jakiś suplement. Znalazłem informacje o Flat Belly, na https://gloowi.pl/ jest dostępny. To autorska kompozycja naturalnych ekstraktów roślinnych i składników, które wspierają układ pokarmowy. Przyspiesza i wspomaga trawienie.
Gość

Post autor: Gość »

Nie biorę żadnych leków czy probiotyków. Po prostu jem dużo błonnika, suszone owoce itd. Mam też w łazience biobidet, ta deska myjąca to cud. Bo akurat ma funkcje turbo do zaparć i tak tam strumieniem wody strzyka że wszystko sie odblokowuje i z wypróżnieniem nie ma najmniejszego problemu
ODPOWIEDZ