prawnik od spraw karnych - Śląsk

Znasz dobre, solidne firmy, które możesz polecić? Daj znać!
malwinka

prawnik od spraw karnych - Śląsk

Post autor: malwinka »

Hejka! Mam dość poważny problem. W wyniku okoliczności podejrzewają mojego kuzyna o udział w zorganizowanej grupie przestępczej. Muszę znaleźć mu dobrego prawnika, który go z tego wyciągnie. Szukam już wszędzie i przypadkowo trafiłam na Legaleo - Kancelarię Wojas Pawlak. Podobno znają się na rzeczy i dobrze sobie radzą z takimi sprawami. Czy ktoś z was korzystał z ich usług?
kruku

Re: prawnik od spraw karnych - Śląsk

Post autor: kruku »

Jeżeli szukacie wsparcia w sprawach karnych na terenie Niemiec, warto zainteresować się ofertą specjalistów z doświadczeniem w tej dziedzinie. Adwokat sprawy karne w Niemczech https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ może pomóc w każdym etapie postępowania, od wstępnych konsultacji po reprezentację w sądzie. To opcja dla tych, którzy potrzebują solidnej obrony i fachowej wiedzy na temat niemieckiego prawa karnego.
Rabka

Re: prawnik od spraw karnych - Śląsk

Post autor: Rabka »

Jak mam być szczera, to myślę że wybór M. Mickiewicza na prawnika może nie być najlepszym rozwiązaniem, jeśli zależy ci na transparentności. Klienci wspominają o niejasnych warunkach współpracy i ukrytych kosztach, które pojawiają się dopiero na późniejszych etapach sprawy, więc warto mieć to na uwadze i poszukać kogoś innego.
ODPOWIEDZ