Słuchawki do komputera

Znasz dobre, solidne firmy, które możesz polecić? Daj znać!
Łapka

Słuchawki do komputera

Post autor: Łapka »

Poszukuje budżetowych ale solidnych słuchawek do grania i słuchania muzyki, tak do 150 zł. Sporo osób polecało mi firmę Genesis, sprawdziłem ich ofertę i wydają się być dobrą firmą. Polecacie?
Meżek

Re: Słuchawki do komputera

Post autor: Meżek »

Oni mają dość dobre z tego co wiem. Na pewno też firma Audictus trzyma poziom. Ja mam od nich słuchawki Voyager i one wlasnie są za 159 zl więc jak dołożyć te 9zl to się zmiesci w budżecie :D jak dla mnie dobra cena a za to się dostaje bardzo dobrą jakość. tu mozesz o nich poczytac https://audictus.com/produkty/voyager-s ... i-nauszne/
Łudek

Post autor: Łudek »

Jeżeli w takim razie szukacie dobrej jakości słuchawek to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście wzięli pod uwagę ofertę przygotowaną przez producenta Manta u którego znajdziecie szeroki wybór propozycji również dla graczy. Ja sobie ostatnio kupiłem sobie też u nich słuchawki bezprzewodowe "D012 - Słuchawki TWS + Powerbank" jednocześnie w naprawdę dobrej promocyjnej cenie.
Opeń

Post autor: Opeń »

Jak szukasz porządnych słuchawek, które ci się nie rozwalą po tygodniu czy dwóch to ja mogę od siebie polecić Genesis Selen 400. Już mam je sprawdzone i naprawdę jestem zadowolony. Poza tym cena jest bardzo rozsądna, nie zdzierają z człowieka kaski i to w tej firmie lubie
ODPOWIEDZ