Victoria Vynn
Znasz dobre, solidne firmy, które możesz polecić? Daj znać!
Victoria Vynn
Post autor: apeweło »
Słuchajcie, znacie firmę Victoria Vynn https://victoriavynn.com/inspiracje/ i ich produkty do stylizacji paznokci? Skąd moje pytanie - otóż mam za zadanie kupić mojej narzeczonej jakiś fajny zestaw do robienia paznokci, nie chce dostać pieniędzy, nie chce dostać bonu, sam mam wybrać, no i dlatego szukam opinii. Bo wybrałem już kilka produktów właśnie od nich
Re: Victoria Vynn
Post autor: MalwinaŁ »
To bardzo dobra firma. Praktycznie tylko na niej pracuję. Lakiery hybrydowe jak i zwykłe idealnie nadają się do manicure w salonie jak i w domu. Kolory mocno napigmentowane, żywe, wyraziste. Do tego topy, bazy i żele do budowania - sztos. Jeszcze nie ma takiego produktu tej marki który by mnie zawiódł. Ja osobiście jestem fanką dwóch nowych kolekcji lakierów: Blossom Chic i Dress Code. Jeżeli wybierzesz na prezent produkty od VV narzeczona na sto procent będzie zadowolona Polecam również balsamy senso , cudownie pachną perfumami
Re: Victoria Vynn
Post autor: Tośka456 »
Ja zarówno pracuje jak i prywatnie sobie robię paznokcie produktami Victoria Vynn. Nie będę wychwalała jakości, bo już wcześniej zostało to powiedziane, wiec oczywiscie się z tym zgadzam. Uważam, że każdy powinien wypróbować tę markę, bo serio ona przypasuje każdemu, dla kogo manicure jest ważny. Zarówno hybrydowy jak i ten klasyczny. Każda kobieta będzie zadowolona z takiego prezentu
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy