Zwolnice od Track Motor

Znasz dobre, solidne firmy, które możesz polecić? Daj znać!
Awatar użytkownika
Przybysław1997

Zwolnice od Track Motor

Post autor: Przybysław1997 »

Znacie sklep Track Motor? Akurat zamierzam zainwestować w nową zwolnicę, a że w ich ofercie jest przekładnia, której potrzebuję, to biorę pod uwagę zrobienie tam zakupów. Może podzielicie się opinią na temat tego sklepu?
Awatar użytkownika
Lubosław-90

Re: Zwolnice od Track Motor

Post autor: Lubosław-90 »

Mogę tylko i wyłącznie polecić. Sprzedają porządne przekładnie, sprawne i żywotne, a w dodatku oferują części do wielu marek i modeli pojazdów w niezłych cenach. Świetny sklep, sympatyczna obsługa, nic więcej nie trzeba dodawać ;)
jjustiić

Post autor: jjustiić »

Każdy pojazd w końcu potrzebuje jakiegoś wyposażenia, właśnie części, albo czegokolwiek innego. I na pewno należy wszystko sprawdzić, zanim się części do motocykli sklep Rooader odwiedzi. Ja sama motoru nie mam, ale jak już, to na pewno tutaj bym kupowała, bo to sklep przede wszystkim z pierwszej ręki. Mają dosłownie wszystko.
diśk

Post autor: diśk »

Nie znam się za bardzo na tych sprawach, ale z tego co mój brat mi mówił to znalezienie takiej firmy w której bez problemu znajdziemy przekładnie czy siłowniki śrubowe to dość spore wyzwanie. Sam doskonale wie na ten temat bo od jakiegoś czasu poszukuje takich przekładni i kiepsko mu to idzie. Ale na szczęście dostał link do tej firmy https://kacperek.com.pl/ w której to znajdzie dokładnie to czego poszukuje

dieta na oczyszczenie wątroby
ODPOWIEDZ