Apteka internetowa - jaką wybrać?
Doradzamy, wyrażamy opinie, rozmawiamy. Dołącz do nas.
- kolaz90
Apteka internetowa - jaką wybrać?
Zastanawiam się jak robić zakupy w czasie pandemii. Myślę, że dobrą opcją są apteki i sklepy online. Na przykład ciekawą ofertę znalazłam tu: https://www.apteka-leki.pl/ Myślę, że to dobra opcja, ponieważ nie wymaga wychodzenia z domu i narażania swojego zdrowia. A wy jak kupujecie leki online? Jak obecnie dbacie o swoje zdrowie w czasie tej sytuacji na świecie?
- Szarlot
Re: Apteka internetowa - jaką wybrać?
Najpopularniejsza apteka online to gemini, ale na obecną sytuację wiem, że trochę się wydłużył czas realizacji zamówień. No i DOZ spoko. Ale w większości aptek można zamówić leki przez ktomalek czy podobne platformy.
proporcje do tynku cementowo wapiennego
proporcje do tynku cementowo wapiennego
- minni
A czy możecie mi polecić jakiś sprawdzony krem na suchą skórę i gdzie go będę mogła zakupić? W sieci znalazłam przykładowo krem octenicare, który ponoć bardzo dobre regeneruje skórę, pielęgnuje, niweluje podrażnienia. Zastanawiam się czy go nie kupić? Czy ktoś z was może stosował go?
- Wodo
Też lubię DOZ. Kupuję zazwyczaj stacjonarnie, bo większość to są leki na receptę, a jestem im wierna od czasu, kiedy w moim mieście wprowadzili jako pierwsi możliwość realizacji e-recepty.
- czekolada
A jakie środki lub domowe sposoby polecacie na afty w gardle? Możecie macie swoje sprawdzone metody ? Nie chce wybierać się do lekarza, póki co... Bo może mi się samej uda rozwiązać ten problem....
- kozi44
Wydaje mi się, że jeśli szukacie dobrej i sprawdzonej apteki online ze sporym wyborem leków i nie tylko, warto będzie abyście zajrzeli tutaj https://www.phamily.pl/ . Mają oni na prawdę spory asortyment i do tego korzystne ceny, więc na pewno bez problemu kupicie u nich to czego będziecie potrzebować
- morska
Gdzieś będę musiała iść, bo przecież u mojego dziecka wystąpiło zapalenie stulejki leczenie ogólne nie jest możliwe, bo przecież lekarze nie przyjmują, to muszę sobie sama radzić. W ogóle to jest śmieszne. Szkoły, sklepy, firmy tak, a lekarze nie. E, dajcie spokój. Przecież można by było to zorganizować, ale po co...
- szpila
Ja też wybieram apteki z sieci DOZ i jestem z nich zadowolona. Nigdy nie było żadnych problemów z realizacją e-recepty, a to dla mnie ogromna zaleta bo mój lekarz rodzinny od dawna wystawia e-recepty.
Post autor: miś »
Oczywiście, przecież to normalna rzecz. Jeśli zależy Wam na sprawnych zakupach internetowych, to powinniście przede wszystkim sprawdzić takie apteki jak https://www.e-zikoapteka.pl/ To ogromne ułatwienie dla każdego, kto chce zakupić produkty apteczne. Chodzi w końcu o Wasze zdrowie, więc nie bagatelizujcie tego.
Post autor: Joleś »
Zawsze warto sprawdzić ceny, bo czasem nie opłaca się zamawiać Na przykład DOZ ma teraz akcję dla seniorów - zniżkę 20%, w godzinach od 8 do 12:)
medalion benedykta
medalion benedykta
Post autor: oliviś »
Tak, zdecydowanie warto korzystać z aptek online, ponieważ tutaj możecie z każdym produktem dokładnie zapoznać się i macie też zapewnioną dyskrecję. Ja teraz też będę przeglądać aptekę, ponieważ dopadła mnie grzybica w jamie ustnej i nie wiem jeszcze jak ją leczyć. A może wy coś zasugerujecie .
pompa ciepła stiebel
pompa ciepła stiebel
Post autor: lifćia »
o to dobrze wiedzieć, moja mama przerażona ile na leki wydaje, wiesz może od jakiego wieku w dozie już można być seniorem mama jest po 60tceJoleś pisze: ↑31 paź 2020, 23:55 Zawsze warto sprawdzić ceny, bo czasem nie opłaca się zamawiać Na przykład DOZ ma teraz akcję dla seniorów - zniżkę 20%, w godzinach od 8 do 12:)
Post autor: joleś »
senior w DOZ liczy się od 60 roku życia, więc twoja mama się załapuje jak najbardziej, na pewno w tych ciężkich czasach zaoszczędzenie trochę kasy się przyda, 20% to sporo
- mruczka8
Przede wszystkim, większość osób kieruje się wyborem pod względem ceny swoich preparatów czy leków. Dlatego tak ważne jest zwrócenie uwagi na tę kwestię. Polecam wykorzystać technologi, aby sobie w tym pomóc. Zajrzyj więc na https://liki24.pl/ i wybierz najlepszą z opcji dla siebie. Znajdź aptekę, w której Twoje leki będą w dobrej cenie.
Post autor: Błaśka »
Co do apteki internetowej to ja jestem przekonany pozytywnie do Gemini którą jak najbardziej mogę Wam polecić zarówno pod względem jakości, różnorodności i jednocześnie profesjonalnej obsługi. Ostatnio nawet mieliśmy okazję skorzystać zamawiając Gelacet Plus w saszetkach https://www.aptekagemini.pl/gelacet-plu ... ek-0035604 dostawa sprawna, a obsługa bardzo miła. Jak dla mnie dobry wybór, tym bardziej że nawet mają spory wybór produktów do wyprawki dla maluchów, czy tez kosmetyków.
- Kuba77
Witam właśnie zalezy mi na tym,by dowiedzieć się więcej na temat leków na zgage,ktore nie są na recepte. Co sądzicie o tym https://www.aptekagemini.pl/poradnik/ci ... aga-ciazy/ ? Chętnie poznam wasze opinie na temat kupowania lekow przez Internet.
Post autor: róża30 »
Warto wiedzieć, że w DOZie mają teraz super promocję dla seniorów. W godzinach 8-12 mogą oni kupić leki 20% taniej. Warto przekazać to info swoim najbliższym - koniecznie powiedz o tym babci i dziadkowi. Dla każdego emeryta oszczędności są bardzo ważne. Na pewno się ucieszy.
Post autor: Sobiesław »
Jeżeli szukacie dobrych aptek przez internet to polecam zajrzeć na stronę platformy ktomalek. Tutaj https://ktomalek.pl/pozostale-leki-prze ... e/k-1843/1 znajdziecie informacje na temat wybranych leków czy suplementów oraz tego w jakich miejscach możne je nabyć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy