Jakie noże kupić?
Doradzamy, wyrażamy opinie, rozmawiamy. Dołącz do nas.
- erwin_65
Jakie noże kupić?
Koniecznie muszę zakupić nowe noże do kuchni, bo te, które mamy w tym momencie, to jest jakaś pomyłka. Pomimo tego, że regularnie są ostrzone, bardzo szybko tę ostrość tracą, dlatego będę Wam bardzo wdzięczna, jeśli moglibyście polecić mi jakiś dobry, sprawdzony zestaw noży w bloku - jak myślicie, na jaką firmę najlepiej postawić? Wiem, że noży lepiej nie zmywać w zmywarce.
Re: Jakie noże kupić?
Post autor: Kajtek112 »
Od kiedy zacząłem używać ostrzałki z Ostrzalki.com.pl, moje noże nigdy nie były w lepszym stanie. Zauważyłem, że ostrza pozostają ostre znacznie dłużej, a proces ostrzenia jest szybki i prosty. To nie tylko oszczędność czasu, ale także pieniędzy, ponieważ nie muszę tak często wymieniać noży.
Re: Jakie noże kupić?
Post autor: Sosna »
Młynek do pieprzu i soli z regulacją grubości mielenia jest przydatny w każdej kuchni. Pozwala na dopasowanie intensywności smaku do indywidualnych preferencji. Więcej informacji na temat wyboru młynków znajduje się tutaj https://www.tv-slupsk.pl/publikacje/317 ... asza-liste. Dobrze zmielone przyprawy to podstawa dobrego smaku każdej potrawy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy