męskie perfumy

Doradzamy, wyrażamy opinie, rozmawiamy. Dołącz do nas.
Awatar użytkownika
Jur

męskie perfumy

Post autor: Jur »

Panowie, kupujecie jakieś markowe perfumy męskie? Jeśli tak, to gdzie zazwyczaj ich szukacie — w internecie czy stacjonarnie? Jak dla mnie perfumy online są zwykle tańsze, szczególnie jeśli chodzi o te oryginalne, więc nie ma co się zastanawiać nawet. Trzeba tylko uważać, zęby nie zakupić podróbek. Też stawiacie na zapachy z wyższej półki? Dajcie znać ;)
pandix

Re: męskie perfumy

Post autor: pandix »

Perfumy stanowią nieodzowny element moich stylizacji, nawet tych codziennych totalnie niezobowiązujących, sportowych. Chętnie sięgam po zapachy drzewno- aromatyczne. Bardzo podoba mi się np. kompozycja Chenel Bleu de Chanel. Nie należy ona do najtańszych ale jakby nie było cena jest adekwatna do jakości a korzystając z oferty e-perfumerii perfumy.pl mogę mogę flakonik o pojemności 100 ml kupić taniej niż w stacjonarnych drogeriach, mogę też zamówić tester za naprawdę niewielką kwotę.
grubalinka22

Re: męskie perfumy

Post autor: grubalinka22 »

Może sprawdźcie na stronę https://thegloow.com/pl/1750-suplementy-na-paznokcie tam szeroka oferta na kosmetyki dla kobiet, mężczyzn oraz dla dzieci. Można znaleźć tam też suplementy diety oraz perfumy. To trwałe i piękne zapachy. Polecam serdecznie
ODPOWIEDZ