Najlepsze kosmetyki naturalne
Doradzamy, wyrażamy opinie, rozmawiamy. Dołącz do nas.
Najlepsze kosmetyki naturalne
Post autor: pawełek999 »
Czy macie w swojej kosmetyczce jakieś naturalne kosmetyki do włosów i ciała? Jakie rodzaje kosmetyków wolicie najbardziej, klasyczne drogeryjne, czy jednak te naturalne? Jakie z nich polecacie najbardziej dla mężczyzn? W szczególności takie, które dobrze sprawdzą się dla wrażliwej i wymagającej skóry 

Re: Najlepsze kosmetyki naturalne
Post autor: Kaśśśka »
Ja od jakiegoś czasu testuję kosmetyki naturalne. To bardzo ciekawe, że w drogeriach stacjonarnych często nie ma zbyt dużego wyboru albo są to jedynie pseudo naturalne kosmetyki. Dlatego kupuję głównie przez internet, tam można trafić na prawdziwe perełki i marki, których nie można znaleźć stacjonarnie.
Post autor: Aśka1932 »
Jeśli chodzi o kosmetyki naturalne to zastanawiam się skąd kupić bardzo dobrej jakości szminki. Wiadomo, ze sklepów z takimi kosmetykami jest dużo, ale nie każdy oferuje szeroki asortyment szminek we wszystkich odcieniach kolorystycznych. Dlatego też warto poszukać czegoś co ma bogaty asortyment.
Post autor: Oskaruś1233 »
Kosmetyki można kupić w sklepach online, a ich jakość jest naprawdę dobra. Na stronie https://elinne.pl/pianka-oczyszczajaca-do-twarzy znajdziecie porządnej jakości piankę do mycia twarzy. Wskazania do stosowania tej pianki to między innymi skóra atopowa, nawilżanie, kseroza, korneoterapia, kojenie, anti pollution, epigenetyczne, do demakijażu, złuszczanie, oczyszczanie.
Post autor: Grażka »
Też używam. Przestawiłam się już tylko na kremy naturalne i jestem bardzo zadowolona. Wydaje mi się, że moja skóra naprawdę czuje różnicę, jest bardziej promienna, lepiej nawilżona. Ale oczywiście, to zależy od danej osoby i wymagań cery. Ale kupuję również balsamy do ciała, szampony, itp. Polecam do tego Notino bo mają bardzo duży wybór i super marki.
Post autor: Paćka0103 »
Hej, a nie wiem, czy wiecie, ale Ziaja wypuściła serie naturalnych kosmetyków - fajne kremiki do twarzy - https://ziaja.com/c/kremy-do-twarzy-100 , ale i szampony, balsamy itd. Jest to seria wegańska, więc 100% naturalnych składników, które są idealne dla skóry wrażliwej, podatnej na uczulenia od sztucznych i chemicznych produktów/barwników itd.
Post autor: Pałlina »
Grażka pisze: ↑16 lut 2021, 22:07 Też używam. Przestawiłam się już tylko na kremy naturalne i jestem bardzo zadowolona. Wydaje mi się, że moja skóra naprawdę czuje różnicę, jest bardziej promienna, lepiej nawilżona. Ale oczywiście, to zależy od danej osoby i wymagań cery. Ale kupuję również balsamy do ciała, szampony, itp. Polecam do tego Notino bo mają bardzo duży wybór i super marki.
Ja też ten dział na Notino mam obczajony całkowicie

Post autor: kośmetyczka »
ja od lat nie rozstaję się z kosmetykami naturalnymi femi - poza super dawką składników odżywczych to jeszcze polska marka, która nie testuje na zwierzętach... co prawda kosztują swoje, ale za jakość jaką oferują zdecydowanie warto <3 możecie znaleźć je: https://sklep.femi.pl
Post autor: Łaskkkawa »
Duży wybór naturalnych kosmetyków znajdziecie tutaj - Miodowa Mydlarnia - to świetna marka kosmetyków naturalnych o dobrych składach. Sama natura, żadnej chemii. Ceny też mają w porządku. Ja lubię długie kąpiele więc u nich zawsze kupuje sole do kąpieli, bardzo relaksujące są 

-
A czy wiecie, czym kierować się wybierając takie właśnie kosmetyki naturalne? Na jakie certyfikaty zwrócić uwagę? Jeśli nie, to polecam zapoznać się z artykułem na stronie internetowej https://ekologia.guru/eko-uroda/item/90 ... -naturalne. Zostało tam wszystko dokładnie opisane 

Post autor: żaneta »
Szczerze mówiąc najbardziej przypadły mi do gustu naturalne kosmetyki, które można kupić w Eko Aleja w Gdańsku. Doskonale poprawiły kondycję moich włosów, która nie ma co ukrywać była w opłakanym stanie po zabiegach typu rozjaśnianie i częste farbowanie. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych sklepów
- Michalina_12
- Kontakt:
Post autor: Michalina_12 »
Dzisiaj wszystko, czego potrzebujemy można zamówić przez internet. Też tutaj znalazłam najlepszy sklep z bielizną damską w Biłgoraju i tu wybieram dla siebie bieliznę. Najlepszej jakości produkty na pewno się przydadzą, a są bardzo ładne. W sieci jest wszystko i zamówimy takie ubrania dla siebie.
bramy wjazdowe mazowieckie
bramy wjazdowe mazowieckie
meskipub.pl
Post autor: boliśka »
Warto na pewno zainwestować w masło shea. Bardzo fajnie się sprawdza i jest praktyczne. Tutaj https://madamnatura.pl/maslo-shea/ jest ono dostępne. Poczytajcie sobie koniecznie o jego właściwościach. Nadaje się do pielęgnacji twarzy oraz ciała. Ma wiele dobroczynnych właściwości.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy