Oprogramowanie gabinetu

Doradzamy, wyrażamy opinie, rozmawiamy. Dołącz do nas.
AdamJon

Oprogramowanie gabinetu

Post autor: AdamJon »

Szukam platformy do mojego gabinetu ( zależy mi na zapisywaniu wizyt, rozliczaniu z Pacjentami płatności, itp.). Dobrze, żeby program miał łatwy dostępu do dokumentacji oraz aby można było całą dokumentację trzymać w chmurze, tak by jej nigdy nie zgubić lub nie usunąć. Chciałabym też mieć możliwość łatwego udostępniania dokumentacji dla Pacjenta. Słyszałam, że Klinika24 się świetnie sprawdza. Bardzo Was proszę o pomoc. Czy ktoś posiada tą platformę i może powiedzieć kilka zdań na jej temat?
Renata_

Re: Oprogramowanie gabinetu

Post autor: Renata_ »

>>> Szukam platformy do mojego gabinetu ( zależy mi na zapisywaniu wizyt, rozliczaniu z Pacjentami płatności, itp.). Dobrze, żeby program miał łatwy dostępu do dokumentacji oraz aby można było całą dokumentację trzymać w chmurze, tak by jej nigdy nie zgubić lub nie usunąć. Chciałabym też mieć możliwość łatwego udostępniania dokumentacji dla Pacjenta. Słyszałam, że Klinika24 się świetnie sprawdza. Bardzo Was proszę o pomoc. Czy ktoś posiada tą platformę i może powiedzieć kilka zdań na jej temat? <<<

Mogę Ci polecić platformę Klinika24.pl. Ma możliwość rozliczania, udostępniania dokumentacji medycznej oraz wiele innych przydatnych funkcji. Jest bardzo prosta w obsłudze i mogę szczerze polecić.
Piotr777

Post autor: Piotr777 »

>>> Szukam platformy do mojego gabinetu ( zależy mi na zapisywaniu wizyt, rozliczaniu z Pacjentami płatności, itp.). Dobrze, żeby program miał łatwy dostępu do dokumentacji oraz aby można było całą dokumentację trzymać w chmurze, tak by jej nigdy nie zgubić lub nie usunąć. Chciałabym też mieć możliwość łatwego udostępniania dokumentacji dla Pacjenta. Słyszałam, że Klinika24 się świetnie sprawdza. Bardzo Was proszę o pomoc. Czy ktoś posiada tą platformę i może powiedzieć kilka zdań na jej temat? <<<

Ja korzystam właśnie z platformy Klinika24, oferuje ona na prawdę dużo przydatnych rozwiązań, posiada właśnie takie funkcje jakich szukasz, w pełni polecam
Arkadiusz

Post autor: Arkadiusz »

U mnie strzałem w dziesiątkę okazała się właśnie platforma Klinika24, bardzo przyjemny interfejs i wiele przydatnych modułów. Polecam
ODPOWIEDZ