RafSoft 2020 - fakturowanie

Doradzamy, wyrażamy opinie, rozmawiamy. Dołącz do nas.
Awatar użytkownika
EmilCh

RafSoft 2020 - fakturowanie

Post autor: EmilCh »

Hej
Czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi jeśli chodzi o wybór dobrej jakości systemu do fakturowania w firmie i oczywiście czy mieliście może okazję pracować na RafSoft 2020? Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
TymenS

Re: RafSoft 2020 - fakturowanie

Post autor: TymenS »

W przypadku wyboru dobrej jakości rozwiązań w zakresie skutecznego systemu do fakturowania to koniecznie zwróćcie uwagę na ofertę przygotowaną przez RafSoft https://www.rafsoft.net/ w przypadku którego będziecie mogli liczyć zarówno na najwyższa jakość, profesjonalne wsparcie ze strony obsługi i jednocześnie łatwość w codziennej pracy.
Awatar użytkownika
Ronnuz

Post autor: Ronnuz »

Zdecydowałem się skorzystać z usług RafSoft i przyznam, że jeśli chodzi o dobry program do fakturowania to on w pełni spełnia swoje zadanie. Stabilny, z rozbudowaną ilością funkcjonalności i jednocześnie obsługa techniczna zawsze pomoże, szczególnie na początku (ale też jest miesięczna wersja próbna do sprawdzenia).
Awatar użytkownika
EmilCh

Post autor: EmilCh »

Dobrze wiedzieć i dziękuję za konkretne podpowiedzi i wyjaśnienie tematu. Prowadzimy średnią firmę, także takie dodatkowe wsparcie organizacyjne pewnie by nam się przydało.
Awatar użytkownika
OliwiaEr

Post autor: OliwiaEr »

Ja mam własnie program RafSoft 2020 Standard, który poleciła mi znajoma księgowa. Nie miałam problemu z odpaleniem tego problemu wiec jeżeli ktoś nie wie jaki program kupić to zawsze warto zapytać się u źródła, a na pewno podjęte decyzje będą jak najbardziej słuszne :)
Awatar użytkownika
TymenS

Post autor: TymenS »

EmilCh pisze: ↑08 cze 2020, 8:10 Dobrze wiedzieć i dziękuję za konkretne podpowiedzi i wyjaśnienie tematu. Prowadzimy średnią firmę, także takie dodatkowe wsparcie organizacyjne pewnie by nam się przydało.
No i bardzo dobrze! Na pewno wezmę sobie pod uwagę i mam nadzieje, że podejmiecie dobrą i racjonalną decyzję dla swojego biznesu.
Awatar użytkownika
Ronnuz

Post autor: Ronnuz »

Oczywiście dołączam się do poprzednika i mam nadzieję, że podejmiecie racjonalną decyzję. Jednak pamiętajcie, żeby też na spokojnie skorzystać sobie z gotowej wersji próbnej. Pozdrawiam!
Dakoi

Post autor: Dakoi »

Do fakturowania testowałam akurat inny program - Faktura Small business Pro. Też można pobrać go za darmo ze strony producenta: https://www.mega-tech.com.pl/faktura-sm ... iness-pro/. Myślę, że warto przetestować też inne rozwiązania, aby poznać różne możliwości fakturowania oferowane przez inne programy.
rysiaa

Post autor: rysiaa »

Wiecie teraz to w ogóle wiele rzeczy modyfikują i zmieniają... No trzeba być na bieżąco ze wszystkim - nic się nie poradzi. Jak chodzi o takie kwestie, jak fakturowanie w 2024 roku - jak będzie wyglądać? To właśnie tutaj https://optimax.biz.pl/obowiazkowa-e-fa ... od-2024-r/ znalazłam cenne wiadomości.
ODPOWIEDZ