rury stalowe
Doradzamy, wyrażamy opinie, rozmawiamy. Dołącz do nas.
rury stalowe
Post autor: syśka »
Dzień dobry. Czy zamawialiście już coś może od producenta Eco Tech? Niedawno kupiłam tutaj wysokiej jakości rury stalowe , które są dostępne w niewygórowanej cenie i powiem wam, że okazały się naprawdę mega solidne i wytrzymałe, więc warto na nie postawić
Re: rury stalowe
Post autor: margol »
A czy wiecie już gdzie możecie też kupić mocowania do rur, przykładowo obejmy itp. Ja słyszałem coś o firmie Sodsys - że oni specjalizują się w tego typu rzeczach i ich produkty mają być naprawdę dobre. Wiecie coś więcej???
Post autor: rolly88 »
A może ktoś z was szuka usługi , typu cynkowanie galwaniczne ? Jeżeli tak, to mogę was nakierować na firmę Strumet.pl , która działa na rynku już długi, długi czas i jest niezawodna. Z ich pomocą otrzymacie materiały, jakie będziecie potrzebować.
Post autor: rurson »
WiPlast oferuje nowoczesne i ekologiczne szamba, które są nie tylko funkcjonalne, ale również przyjazne dla środowiska. Produkty te są idealnym rozwiązaniem dla gospodarstw domowych oraz rolniczych, które chcą dbać o ekologię. Szamba WiPlast wykonane są z materiałów najwyższej jakości, co gwarantuje ich długą żywotność i niezawodność. Firma WiPlast dba o to, aby każdy produkt spełniał najwyższe standardy jakościowe.
Post autor: olo88 »
Z tego co ja pamiętam, to mój znajomy kupował rury i inne wyroby stalowe, aluminiowe u firmy https://ulamex.com.pl/ i jest naprawdę zadowolony. Bardzo wysoko ocenił ich produkty i doskonale sprawdzają się one już w praktyce.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Garaż
- ↳ Różne
- ↳ Kobiety
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Samochody
- ↳ Motory
- ↳ Quady
- ↳ Off-road
- ↳ Projekty, tuning, swapy