upadłość konsumencka

Doradzamy, wyrażamy opinie, rozmawiamy. Dołącz do nas.
Awatar użytkownika
Romuald1970

upadłość konsumencka

Post autor: Romuald1970 »

Cześć forumowicze. Czy znacie jakichś dobrych prawników, którzy zajmują się takimi kwestiami jak upadłość konsumencka Łódź? Trudno się przyznać, ale nie radzę sobie z zadłużeniem i będę potrzebować fachowej pomocy, żeby to jakoś rozwiązać. Może byliście w podobnej sytuacji albo chociaż znacie kogoś, kto faktycznie może okazać jakieś wsparcie? Byłoby świetnie.
harmoniaa

Re: upadłość konsumencka

Post autor: harmoniaa »

Nie jest wcale łatwo podjąć ten krok. Co prawda wypełnić wniosek o upadłość konsumencką można w kilka chwil, ale to niesie ze sobą wiele skutków ubocznych i można się zestresować, że podjęło się nieodpowiednią decyzję. Warto jednak mimo wszystko się na to zdecydować, zanim się po prostu mocno zadłużymy. Takie mam zdanie.
Rożek

Post autor: Rożek »

Upadłość firmy ma również wpływ na jej klientów i dostawców. Klienci mogą stracić dostęp do produktów lub usług, a dostawcy mogą mieć problemy z odzyskaniem należności. Wiele przydatnych informacji na ten temat można znaleźć na stronie https://olesnicainfo.pl/rozmaitosci/co- ... sc/224110/ i w takiej sytuacji ważne jest, aby wszyscy zainteresowani poszukiwali alternatywnych rozwiązań.
Gonzo

Post autor: Gonzo »

W moim przypadku pomógł mi adwokat Paweł Marchewka, zajął się sprawą od A do Z, przeanalizował dokładnie moją sytuację szukając innych alternatyw, bardzo mi pomógł, także jest to właściwa osoba, do której można się kierować.
ODPOWIEDZ