Fotograf - sesja biznesowa do CV

Wątek na rozmowy o pracy, karierze, współpracownikach, szefach i zadaniach do wykonania.
Awatar użytkownika
tobiasz

Fotograf - sesja biznesowa do CV

Post autor: tobiasz »

Dzień dobry! Poszukuję dobrego fotografa, który specjalizuje się w sesjach biznesowych. Potrzebuję wykonać profesjonalne zdjęcia do CV i na moje biznesowe kanały typu LinkedIn (jakby nie patrzeć to ważna wizytówka dla specjalistów). Mam namiar na https://www.justart-studio.com/ aczkolwiek będę wdzięczny za podrzucenie innych propozycji fotografów biznesowych. Z góry dziękuję!
Awatar użytkownika
miclous

Re: Fotograf - sesja biznesowa do CV

Post autor: miclous »

Najlepiej, jak posprawdzasz portfolio różnych fotografów. Każdy, kto robi zdjęcia portretowe, wykonuje zwykle sesje biznesowe.
Awatar użytkownika
morska

Post autor: morska »

Dobrze jest mieć namiar na fotografa, czy to biznesowego, czy ślubnego, bo prędzej czy później może nam się taki namiar przydać. Ja sama myślę o tym, ja by wyglądała taka ładna sesja ślubna za granicą po weselu, wiecie. Co mówicie? Na pewno pamiątka na całe życie, chociaż teraz wiadomo, że przez wirusa trudno gdzieś pojechać.
Awatar użytkownika
Bodzio12

Post autor: Bodzio12 »

Zobacz Konieczne na ofertę fotografa na stronę fotograf ślubny kielce on wykonywał zdjęcia na ślubie mojej znajomej ale wiem że wykonuje także zdjęcia portretowe i inne. Poczytajcie.
Awatar użytkownika
kolkolm
Kontakt:

Post autor: kolkolm »

Polecam Bielak Studio w swojej ofercie mają fotografię biznesową i są świetni w tym
Awatar użytkownika
cleftjaw

Post autor: cleftjaw »

Jeżeli poszukujecie studia fotograficznego, które ma rozbudową ofertę i atrakcyjne ceny, to zachęcam do sprawdzenia strony : www.studencka-studio.pl Sama korzystałam z ich propozycji i nigdy nie byłam zawiedziona lub rozczarowana jakością wydruku.
Awatar użytkownika
Roman77

Post autor: Roman77 »

Normalna sprawa. Przecież dzisiaj jesteście w stanie o wiele skuteczniej zorganizować takie kwestie. Wiadomo, że dobrze zorganizowana fotografia biznesowa może niesamowicie wpłynąć na rentowność Waszego biznesu. Pomyślcie nad tym dobrze.
Awatar użytkownika
Sasza

Post autor: Sasza »

Jak dla mnie fotografia biznesowa, chociażby w ofercie https://promofoto.pl/ z Torunia to genialna opcja. Dobre zdjęcia mogą bowiem fajnie ozdobić naszą stronę firmową, czy też być wykorzystane przy ogólnej promocji działalności. Co ważne, w tym przypadku nie musimy obawiać się o ich najwyższą jakość, czy też fajne podejście do każdego klienta.
Awatar użytkownika
pertyno

Post autor: pertyno »

Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego nie zwlekaj i kliknij w ten w ten odnośnik.. https://www.bachulski.com/
ODPOWIEDZ