120 RAP FEST II Edycja - bilety

Inne tematy.
Lizek32

120 RAP FEST II Edycja - bilety

Post autor: Lizek32 »

Witam,
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć coś więcej na temat tego czy wybieracie się w 2024 roku na 120 RAP Fest II Edycja i jednocześnie możecie powiedzieć mi czy są już dostępne bilety oraz gdzie będzie można je kupić. Przede wszystkim zależy mi na tym, aby zdążyć zanim wszystkie zostaną wykupione. No i oczywiście czy już pełna lista artystów została ogłoszenia. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na Wasze odpowiedzi!
Bezek

Re: 120 RAP FEST II Edycja - bilety

Post autor: Bezek »

Ja mam nadzieję, że uda mi sie wybrać do Łodzi na 120 RAP FEST II organizowaną przez OSTR na Łódzkiej Atlas Arenie. Ma odbyć się 20.04.2024 wystąpi na przykład ELDO, Peja, Donguralesko, Sarius, Polska Wersja i jeszcze wielu innych artystów. Dlatego dopóki są jeszcze bilety jak najbardziej warto to przemyśleć i je kupić dopóki są dostępne. Mam nadzieję, że będzie to naprawdę udana impreza na której będzie nas mnóstwo. Pozdrawiam serdecznie!
Nobisz

Re: 120 RAP FEST II Edycja - bilety

Post autor: Nobisz »

A ogólnie jeśli chodzi o dostępność biletów i dokładny opis wydarzeń oraz artystów będziecie mogli znaleźć na stronie internetowej https://www.ebilety.pl/muzyka/festiwale ... ed-by-ostr. No i też od razu na tamtej stronie będziecie mogli od razu sprawdzić lokalizację, jak i możliwości rezerwacji w okolicy. Pozdrawiam serdecznie!
ODPOWIEDZ