Baseny z kontenerów

Inne tematy.
Awatar użytkownika
mruczka8

Baseny z kontenerów

Post autor: mruczka8 »

Witajcie ! Mam do Was pytanie , planuję w ogrodzie zamontować basen. Tylko nie bardzo wiem jaki wybrać zastanawiam się nad basenem w kontenerze coś takiego www.basenyzkontenerow
Co myślicie na ten temat ? Ktoś z Was ma ? Wiele dobrego czytałem na ten temat, ale chcę zapytać o Wasze zdanie. Może ktoś ma doświadczenie w tej kwestii. Liczę na Waszą poradę :)
BartłomiejPL

Re: Baseny z kontenerów

Post autor: BartłomiejPL »

Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tego typu basenem. Osobiście zdecydowałem się na basen kryty konstrukcją z profili aluminiowych od firmy https://www.saunybaseny.pl/uslugi/budow ... ogrodowych. Charakteryzuje się ładnym wyglądem, wysoką szczelnością oraz bezpieczną konstrukcją. Jestem z niego bardzo zadowolony.
marcella

Re: Baseny z kontenerów

Post autor: marcella »

Mam dom i zastanawiałam się nad budową krytego basenu. Oboje z narzeczonym lubimy po prostu ten sport, a też gnębi nas duża ilość osób korzystająca z tego samego akwenu wodnego, więc pomyśleliśmy o czymś własnym. Oczywiście, czyszczenie nie będzie takie proste, ale w sumie kratki przelewowe do basenów mogą już na start pomóc z wymianą wody. Czy mieliście okazję je montować? Jak się sprawdzają?
ODPOWIEDZ